Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Άνοιγμα διαλόγου με άλλες παρατάξεις, ανεξάρτητους συμβούλους, φορείς oι “Mαζί για το Βόλο»
Άνοιγμα διαλόγου με άλλες παρατάξεις, ανεξάρτητους συμβούλους, φορείς oι “Mαζί για το Βόλο»

Άνοιγμα διαλόγου με άλλες παρατάξεις, ανεξάρτητους συμβούλους, φορείς oι “Mαζί για το Βόλο»

Άνοιγμα διαλόγου με άλλες παρατάξεις, ανεξάρτητους συμβούλους, φορείς, συλλογικότητες και κινήματα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα που θα αποκαταστήσει την κανονικότητα εκλέγοντας την Δημοτική Αρχή που έχει ανάγκη ο τόπος για να προχωρήσει, αποφασίστηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην προγραμματισμένη συνέλευση μελών της Δημοτικής κίνησης “».

Τα  θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούσαν τον ετήσιο  απολογισμό , τη συζήτηση και προτάσεις για το άμεσο μέλλον και την εκλογή νέου συντονιστικού.

Μετά τη συζήτηση η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

– Να καταλήξουμε σύντομα στο πρόσωπο που θα ηγηθεί στο ψηφοδέλτιο αυτό.

– Διεύρυνση με νέα μέλη και ολοκλήρωση των επεξεργασιών και του προγραμματικού έργου των 5 επιτροπών της κίνησης

– Να ολοκληρωθεί το σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους στο διάλογο που είναι ήδη σε εξέλιξη (επιστημονική κοινότητα, Πανεπιστήμιο, παρατάξεις, φορείς κλπ)

-Τακτική επαφή με τον κόσμο στις γειτονιές, σε κοινές εκδηλώσεις με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και φορείς
– Εκλαΐκευση των θέσεων της κίνησης, ώστε όλοι οι πολίτες να γνωρίζουν τις προτάσεις μας για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη (Δημοτικές Ενότητες, πόσιμο νερό, , ρύπανση – αερορύπανση, περιβάλλον, καθημερινότητα, , παιδεία, κ.λπ.)
– Ιδιαίτερη προσπάθεια πρέπει να γίνει για την κινητοποίηση της νεολαίας και τη συμμετοχή της στα κοινά, την ένταξή της στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες

Τέλος εκλέχτηκε νέο Συντονιστικό που αποτελείται από τους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέου – Μεϊκοπούλου Ε., Ι., Γαργάλα Κ., Δραμητινό Μ., Κατσαλή Ε., Κοκκινάκη Φ. και τους Γατζού ., Δημητριάδη Δ., Κεχαγιά ., Μανιάκη Ν, Μαυρογιάννη Λ, Μίνου Κ., Μπαλιώτα Β., Παπαδόπουλο Κ., Παπαπέτρο Α., Σκαλτσή Δ., Χαραλαμπίδη Μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση