Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άνετη επικράτηση της Σ.Ε. Βόλου επί του Φοίνικα με 7,5 – 2
Άνετη επικράτηση της Σ.Ε. Βόλου επί του Φοίνικα με 7,5 – 2

Άνετη επικράτηση της Σ.Ε. Βόλου επί του Φοίνικα με 7,5 – 2

Άνετη η επιση της Σ.Ε. Βόλου επί του Φοίνικ στο δεύτερο γύρο του Περιφερεικού ομαδικού πρωταθλήματος ς με σκορ 7,5 – 2. Οι παρτίδες διεξήχθησαν στην αίθουσα της Σ.Ε. Βόλου του Αθλητικού Κέντρου «Β. Παρασκευόπου-λος» (λάδστωνος – Ρ. Φεραίου).

Η ομάδα του Φοίνικα προσήλθε με έλλειψη σε μια σκακιέρα και έτσι ξεκίνησε τον αγώνα με μειονέκτημα (μείον μισός βαθμός) έναντι της Σ.Ε. Βόλου που από νωρίς ξέφυγε στο σκορ, χάρη αρχικά των αποτελεσμάτων στις νεαρές σκακιέρες και στη συνέχεια στη 2η και 4η που δε συνάντησαν καμία δυσκολία. Έτσι οι δυο τελευταίες παρτίδες στην 1η και 3η σκακιέρα παρουσίαζαν ενδιαφέρον μόνο σε ατομικό επίπεδο αφού ο αγώνας είχε ήδη κριθεί με το συντριπτικό για εκείνη τη στιγμή 7 – 0,5 υπέρ της Σ.Ε. Βόλου. Συνολικά η ομάδα με μερικές αλλαγές στη σύνθεση της, που επέφερε ο υπεύθυνος της ομάδας Ι. Πατρίκος, παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Χαρακτηριστικό της συνάντησης ειναι ότι τέσσερις σκακιστές της αάλου ομάδας προέρχονται από τις τάξεις της Σ.Ε. Βόλου και αγωνίζονται εκεί, είτε με ελευθέρας είτε με υποσχετική ενός έτους.

Μετά τη δεύτερη νίκη της, η ομάδα της Σ.Ε. Βόλου βρίσκεται στην πρώτη θέση του Περιφερειακού πρωταθλήματος που οδηγεί στην Α΄ Εθνική κατηγορία και μένει ο αγώνας του 3ου γύρου όπου θα αντιμετωπίσει στη Λάρισα το Σ.Ο Φαλάνης.

Στη βαθμολογία όπου προηγείται η Σ.Ε. Βόλου με 4 βαθμούς, ακολουθούν η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων και ο Σ.Ο Φαλάνης με 2 βαθμούς για κάθε ομάδα (στον μεταξύ τους αγώνα τα επιβλήθηκαν με 9 – 1) και στην τελευταία θέση ο Φοίνικας χωρίς βαθμό.

 

Τα ανά σκακιέρα είναι τα παρακάτω:

 

  1. Τζαμτζής Κ. – Οικονομιδης Σ. 0,5 – 0,5
  2. Χατζηπολιτης . – Καλούτσας Αρτ. 1 – 0
  3. Λαγάρας Στ. – Γαϊτανάς Κ.  0 – 1
  4. Κορώνας Β. – Ραφτόπουλος Στ.  1 -0
  5. Καβούρα Π. – Πανάγου Αικ.  1 – 0
  6. Χατζίρη Αικ. – (δε δηλώθηκε αντίπαλος) 1 – 0 α.α.
  7. Βαγγέλα Β. – Οικονομίδη Μ. 0 – 1
  8. Παπαδούλης Γ. – Αγραφιώτης Μ. 1 – 0
  9. Παπαιωάννου Π. – Αγραφιώτης Στ. 1 – 0
  10. Τζαμτζής Σ. – Δημητριάδης Ε. 1 – 0

 

Τις παρτίδες διαιτήτευσαν οι, Σκοτεινιώτης Ι. και Καβούρης Γ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση