Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aνάθεση σύνταξης φακέλου στοιχείων για την αξιολόγηση επιπτώσεων στο περιβάλλον
Aνάθεση σύνταξης φακέλου στοιχείων για την αξιολόγηση επιπτώσεων στο περιβάλλον

Aνάθεση σύνταξης φακέλου στοιχείων για την αξιολόγηση επιπτώσεων στο περιβάλλον

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να υποβάλλουν κλειστές προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει τη σύνταξη φακέλου στοιχείων με τίτλο: «Αναμενόμενες περιβαλλοντικές επιπτώσεις που απορρέουν από την ευπάθεια της δραστηριότητας λειτουργίας του Λιμένα Βόλου σε κινδύνους σοβαρών ατυχημάτων ή καταστροφών».

Οι προσφορές θα πρέπει να αποσταλούν στον μέχρι 27 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια, προβλέπεται η ανάθεση σύνταξης φακέλου στοιχείων με σκοπό την των επιπτώσεων στο περιβάλλον από την ευπάθεια των έργων ή δραστηριοτήτων σε κινδύνους μεγάλων ατυχημάτων ή/και καταστροφών.

Ο φάκελος θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εφαρμογή και ανταπόκριση στις απαιτήσεις της ΚΥΑ 1915/2018 (Β’ 304) που αφορούν στις αναμενόμενες σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον, που προκύπτουν από την ευπάθεια του έργου σε κινδύνους μεγάλων ατυχημάτων ή/και καταστροφών.

Η συνολική εποπτεία και του έργου θα γίνει από τον ΟΛΒ ΑΕ, ο οποίος θα παρέχει τα απαραίτητα στοιχεία, κατευθύνσεις και διευκρινήσεις, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς (Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Ο φάκελος στοιχείων θα συνταχθεί και θα υποβληθεί στην Ελληνική Γλώσσα στον ΟΛΒ ΑΕ, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης με τον Ανάδοχο. Σύμφωνα με τον φάκελο στοιχείων που θα συνταχθεί, ο αρμόδιος φορέας(Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) θα αξιολογήσει εάν απαιτούνται πρόσθετοι περιβαλλοντικοί όροι ή/και τροποποίηση των ήδη εγκεκριμένων στην Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για τη λειτουργία του Λιμένα Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση