Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναρχικοί έριξαν μπογιές στα ΓΑΚ στο Βόλο
Αναρχικοί έριξαν μπογιές στα ΓΑΚ στο Βόλο

Αναρχικοί έριξαν μπογιές στα ΓΑΚ στο Βόλο

Μπογιές στα γραφεία των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο Βόλο έριξαν αναρχικοί, σύμφωνα με το κείμενο ανάληψης ευθύνης που δημοσιεύτηκε στο Indymedia.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 προς 31 Αυγούστου. Οι αναρχικοί έριξαν δύο κουτιά κόκκινη μπογιά στον εξωτερικό χώρο των γραφείων όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στο Βόλο.

Η υπεύθυνη των γραφείων, κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης που έχει δημοσιευτεί και υπογράφεται από Αναρχικοί/ές, αναφέρει τα εξής: “Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε παρατηρητές/τριες ενός καλοστημένου παιχνιδιού του συμπλέγματος της δικαστικο-αστυνομικής εξουσίας και του κεφαλαίου που θέτει σε στόχαστρο όλα τα κομμάτια του ανατρεπτικού κινήματος σε όλον τον κόσμο.

Από τον ελλαδικό χώρο και τις υποθέσεις της Ηριάνας/Περικλή και του Παναγιώτη Ζ., από την Ιταλία και τους συντρόφους της επιχείρησης scripta manent, μέχρι την Γερμανία και το κλείσιμο του γερμανικού μέσου αντιπληροφόρησης Indymedia, έως την και την Χιλή, μπάτσοι δικαστές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι εξαπολύουν ένα κυνήγι με κάθε μέσο που διαθέτουν σε οποιοδήποτε αντιστέκεται στην βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Καταγραφή διευθύνσεων και καταχώρηση προσωπικών στοιχείων στις βάσεις της Κρατικής Ασφάλειας, παρακολουθήσεις κατοικιών και ατόμων, εισβολές σε αυτοοργανωμένους χώρους και ποινικοποίηση συγγενικών και φιλικών σχέσεων.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα χαρτί στα χέρια του κράτους για την των ριζοσπαστικών κινήσεων για την μιας κοινωνίας ευυπόληπτων πολιτών, καλοθελητών και ρουφιάνων.

Έτσι, στα πλαίσια της εβδομάδας διεθνούς αλληλεγγύης στους/ις αναρχικούς/ές κρατούμενες/ους, το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου επιτεθήκαμε και βανδαλίσαμε τους τοίχους του κτηρίου των Γενικών Αρχείων του κράτους (παράρτημα νομού Μαγνησίας).

Αλληλεγγύη σε όλα τα έγκλειστα και διωκόμενα συντρόφια σε όλο τον κόσμο.

Άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ., του Περικλή και του Παναγιώτη Ζ. Αλληλεγγύη στους κατειλημμένους χώρους που αποτελούν τροχοπέδη στους ρυθμούς της κανονικότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση