Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου
Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Την επίσημη ιστοσελίδα www.portvolos.gr, ανανέωσε και αναβάθμισε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, δημιουργώντας ένα πιο λειτουργικό για τους χρήστες κι ένα σύγχρονο εργαλείο ενημέρωσης.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου προσφέρει άμεσα το σύνολο των απαιτούμενων πληροφοριών, παρέχοντας εύκολη και γρήγορη από υπολογιστή, και .

Η ιστοσελίδα του Οργανισμού είναι πιο εύχρηστη στους χρήστες, που θέλουν να παρακολουθήσουν τα νέα για τον λιμένα και τη Διοίκηση, να ενημερωθούν και να πληροφορηθούν για τα πρωτόκολλα λειτουργίας, ευρωπαϊκά προγράμματα και κανονιστικές αποφάσεις, για δράσεις και που προσφέρει το λιμάνι του Βόλου.


Στην κεντρική σελίδα, οι χρήστες μπορούν να βρουν βασικές πληροφορίες για τον λιμένα και τις παροχές, ενώ μέσω συνδέσμων η ιστοσελίδα είναι πιο λειτουργική.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου , επεσήμανε ότι «Η νέα ιστοσελίδα θα είναι πιο φιλική για τους χρήστες του λιμένα και για τους επισκέπτες. Θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να αποτελεί τον «μπούσουλα» του λιμανιού μας».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ .Ε. Σωκρ. Αναγνώστου, τόνισε ότι
«Με τον εκσυγχρονισμό του ιστότοπου, φιλοδοξούμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών ενημέρωσης και στόχος μας είναι η νέα διαμορφωμένη ιστοσελίδα, να αποτελέσει ένα εύχρηστο και δυναμικό εργαλείο για όλους». 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση