Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναμένεται να επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα
Αναμένεται να  επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα

Αναμένεται να επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα

Ανμένετι να επαναλειτουργήσει  από την προσεχή Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, το λιαν με έναν συνδυασμό click away και click in shop για πολύ συγκεκριμένους κλάδους.

Συγκεκριμένα, όσο περνούν οι μέρες και αυξάνονται οι αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου φαίνεται ότι «κλειδώνει» η επαναλειτουργία των καταστημάτων με μέτρα και προφυλάξεις για τον κορωναϊό, καθώς πλέον η αγορά ασφυκτιά με εκπροσώπους του κλάδου να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 επερχόμενα λουκέτα – ίσως και πολύ περισσότερα.

 

Επαναλειτουργία των καταστημάτων ως εξής:

Άνοιγμα του συνόλου των καταστημάτων με τη μέθοδο του click away, όπως ίσχυε και την περίοδο πριν τις γιορτές ώστε να διεκπεραιωθούν και οι , οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

Άνοιγμα και με φυσική παρουσία των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, αλλά και των κοσμηματοπωλείων με την εφαρμογή της μεθόδου click in shop και με τήρηση αυστηρών μέτρων ς.

Πού θα εφαρμόζεται το click in shop

Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού για την επίσκεψή του στο  σε προκαθορισμένη ώρα, να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος.

Οπωσδήποτε θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής  στο 13033 με το ραντεβού από το προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής.

Η εξετάζει αν παράλληλα θα λειτουργήσουν κομμωτήρια και άλλα συναφή .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση