Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναμένεται να επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα
Αναμένεται να  επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα

Αναμένεται να επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο την ερχόμενη Δευτέρα

Αναμένεται να επαναλειτουργήσει  από την προσεχή Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, το λιαν με έναν συνδυασμό click away και click in shop για πολύ συγκεκριμένους κλάδους.

Συγκεκριμένα, όσο περνούν οι μέρες και αυξάνονται οι του εμπορικού κόσμου φαίνεται ότι «κλειδώνει» η επαναλειτουργία των καταστημάτων με και προφυλάξεις για τον κορωναϊό, καθώς πλέον η ασφυκτιά με εκπροσώπους του κλάδου να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 επερχόμενα λουκέτα – ίσως και πολύ περισσότερα.

 

Επαναλειτουργία των καταστημάτων ως εξής:

Άνοιγμα του συνόλου των καταστημάτων με τη μέθοδο του click away, όπως ίσχυε και την περίοδο πριν τις γιορτές ώστε να δπεραιωθούν και οι παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

Άνοιγμα και με φυσική παρουσία των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, αλλά και των κοσμηματοπωλείων με την εφαρμογή της μεθόδου click in shop και με τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας.

Πού θα εφαρμόζεται το click in shop

Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά για την επίσκεψή του στο κατάστημα σε προκαθορισμένη , να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος.

Οπωσδήποτε θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής  στο 13033 με το από το κατάστημα προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής.

Η κυβέρνηση εξετάζει αν παράλληλα θα λειτουργήσουν και άλλα συναφή επαγγέλματα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση