Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ανάκληση άδειας λειτουργίας και δύο αφαιρέσεις αδειών μουσικών οργάνων από την ΕΠΖ
Ανάκληση άδειας λειτουργίας και δύο αφαιρέσεις αδειών μουσικών οργάνων από την ΕΠΖ

Ανάκληση άδειας λειτουργίας και δύο αφαιρέσεις αδειών μουσικών οργάνων από την ΕΠΖ

νάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος στις Αλυκές και δύο αφαιρέσεις αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων,αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, καθώς και την κοπή ενός δένδρου στην οδό 28ης Οκτωβρίου, γιατί δεν χωράει να περάσει το και στη θέση του να φυτευτούν δύο, αλλά όχι στο ίδιο σημείο, διότι το πλάτος του πεζοδρομίου είναι μικρό.

Με κατά πλειοψηφία απόφαση η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος στις Αλυκές, για πολεοδομικές παραβάσεις, αν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε ότι πλήρωσε πρόστιμο αυθαίρετης κατασκευής και ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες νομιμος. Το θέμα συζητήθηκε εξ ς, ο Δήμος είχε ζητήσει επανέλεγχο του Υγειονομικού, που έγινε και η υπηρεσία αποφάνθηκε ότι δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με την πρότερη κατάσταση.

Ακόμη, η ΕΠΖ αποφάσισε ομόφωνα την αφαίρεση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων καφέ στο πάρκο Αναύρου, μέχρι τη λήξη της, για ηχο, αν και η δικηγόρος του καταστήματος, δήλωσε ότι υπάρχει αμφισβήτηση του τρόπου μέτρησης του ήχου και ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη από μηχανολόγο.

Για ανάκληση άδειας λειτουργίας και αφαίρεση άδειας μουσικών οργάνων παραπέμφθηκε στην ΕΠΖ επιχείρηση καφέ για ηχο και η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να μη γίνει ανάκληση της άδειας λειτουργίας, αλλά αφαίρεση της άδειας μουσικών οργάνων για 10 μέρες.

Τέλος, σε θέμα εκτός Η.Δ. αποφασίστηκε η κοπή δένδρου επί της 28ης Οκτωβρίου με Γαμβέτα, διότι έχει γείρει και εμποδίζει τη διέλευση υ, αλλά με τήρηση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου, που προβλέπει τη φύτευση δύο δένδρων στη θέση του, αλλά σε άλλο σημείο, διότι είναι στενό το πεζοδρόμιο.

Στην Επιτροπή υπήρχε αίτημα κοπής δένδρου επί της οδού Στρ. Σαράφη εκ μέρους πολίτη, διότι προκαλεί ζημιές σε σπίτι, αλλά σε έλεγχο που έγινε από την υπηρεσία διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν προκληθεί ρωγμές ή άλλα προβλήματα στο σπίτι, γεωπονικά το δένδρο είναι σε καλή κατάσταση, οπότε η ΕΠΖ αποφάσισε να μην κοπεί το δένδρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση