Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ανάκληση άδειας λειτουργίας και δύο αφαιρέσεις αδειών μουσικών οργάνων από την ΕΠΖ
Ανάκληση άδειας λειτουργίας και δύο αφαιρέσεις αδειών μουσικών οργάνων από την ΕΠΖ

Ανάκληση άδειας λειτουργίας και δύο αφαιρέσεις αδειών μουσικών οργάνων από την ΕΠΖ

Mια ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος στις και δύο αφαιρέσεις αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων,αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, καθώς και την κοπή ενός δένδρου στην οδό 28ης Οκτωβρίου, γιατί δεν χωράει να περάσει το απορριμματοφόρο και στη θέση του να φυτευτούν δύο, αλλά όχι στο ίδιο σημείο, διότι το πλάτος του πεζοδρομίου είναι μικρό.

Με κατά πλειοψηφία απόφαση η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος στις Αλυκές, για πολεοδομικές παραβάσεις, αν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε ότι πλήρωσε πρόστιμο αυθαίρετης κατασκευής και ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες νομιμοποίησης. Το θέμα συζητήθηκε εξ αναβολής, ο Δήμος είχε ζητήσει επανέλεγχο του Υγειονομικού, που έγινε και η υπηρεσία αποφάνθηκε ότι δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με την πρότερη κατάσταση.

Ακόμη, η ΕΠΖ αποφάσισε ομόφωνα την αφαίρεση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων καφέ μπαρ στο πάρκο Αναύρου, μέχρι τη λήξη της, για ηχορύπανση, αν και η δικηγόρος του καταστήματος, δήλωσε ότι υπάρχει αμφισβήτηση του τρόπου μέτρησης του ήχου και ζητήθηκε από μηχανολόγο.

Για ανάκληση άδειας λειτουργίας και αφαίρεση άδειας μουσικών οργάνων παραπέμφθηκε στην ΕΠΖ επιχείρηση καφέ μπαρ για ηχορύπανση και η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να μη γίνει ανάκληση της άδειας λειτουργίας, αλλά αφαίρεση της άδειας μουσικών οργάνων για 10 μέρες.

Τέλος, σε θέμα εκτός Η.Δ. αποφασίστηκε η κοπή δένδρου επί της 28ης Οκτωβρίου με Γαμβέτα, διότι έχει γείρει και εμποδίζει τη διέλευση απορριμματοφόρου, αλλά με τήρηση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου, που προβλέπει τη φύτευση δύο δένδρων στη θέση του, αλλά σε άλλο σημείο, διότι είναι στενό το πεζοδρόμιο.

Στην Επιτροπή υπήρχε αίτημα κοπής δένδρου επί της οδού Στρ. Σαράφη εκ μέρους πολίτη, διότι προκαλεί ζημιές σε σπίτι, αλλά σε έλεγχο που έγινε από την υπηρεσία διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν προκληθεί ρωγμές ή άλλα προβλήματα στο σπίτι, γεωπονικά το δένδρο είναι σε καλή κατάσταση, οπότε η ΕΠΖ αποφάσισε να μην κοπεί το δένδρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση