Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναφορά Παπανάτσιου τη λειτουργία click inside στο υποκατάστημα της JUMBO AE στο Βόλο
Αναφορά Παπανάτσιου τη λειτουργία click inside στο υποκατάστημα της JUMBO AE στο Βόλο

Αναφορά Παπανάτσιου τη λειτουργία click inside στο υποκατάστημα της JUMBO AE στο Βόλο

Αναφορά προς τον υπουργό Ανάπτυξης κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΠΣ Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή και τα συνοδευτικά έγγραφα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας σχετικά με τη λειτουργία του click inside στο υποκατάστημα της JUMBO AE στο Βόλο.

Στην επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Ν. Ιωνίας ζητάει να διευκρινιστεί εάν η εν λόγω επιχείρηση έχει υποκύψει σε παραβίαση της πρακτικής σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 13805/03.03.2021, η οποία ορίζει εμπορική δραστηριότητα αποκλειστικά σε προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και βιβλία- χαρτική ύλη, καθώς έγιναν αναφορές προς τον Σύλλογο πως πραγματοποιούνταν αγορές και άλλων προϊόντων εντός του καταστήματος.

Η βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να εξεταστούν τα όσα αναφέρονται στην επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, να προβεί στις ανάλογες ενέργειες και να ενημερωθεί σχετικά με το θέμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση