Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας

Αναφορά προς τους υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και ς συμμεριζόμενη την αγωνία και την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής από τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με το κλείσιμο των καταστημάτων και τα ελλιπή μέτρα στήριξης των εμπόρων.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & ς για το κίνδυνο του κοινωνικού εκτροχιασμού ως αποτέλεσμα της ανορθόδοξης διαχείρισης της λειτουργίας των καταστημάτων και των συσσωρευμένων λαθών της ς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εμπορικών επιχειρήσεων. Τονίζει δε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν υποστεί βαρύτατες οικονομικές συνέπειες ς και πτώσης τζίρου που δεν έχουν ξανασυναντήσει καθ' όλη τη διάρκεια της οικονομικής ς η οποία ακόμη και σήμερα έχει αφήσει «ανοιχτές πληγές» στο εμπόριο.

Τέλος, η κ. ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξεταστούν τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & . Ιωνίας που αφορούν στις που έχουν αρμοδίως καταθέσει για τη λειτουργία των καταστημάτων και την εφαρμογή άμεσων ουσιαστικών μέτρων στήριξης ς και ρυθμίσεων οφειλών έως και διαγραφή χρεών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση