Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας

Αναφορά προς τους υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών κατέθεσε η βουλευτής ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου την διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας συμμεριζόμενη την αγωνία και την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει τα εμπορικά της περιοχής από τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με το κλείσιμο των καταστημάτων και τα ελλιπή μέτρα στήριξης των εμπόρων.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας για το κίνδυνο του κοινωνικού εκτροχιασμού ως της ανορθόδοξης διαχείρισης της λειτουργίας των καταστημάτων και των συσσωρευμένων λαθών της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εμπορικών επιχειρήσεων. Τονίζει δε ότι οι έχουν υποστεί βαρύτατες οικονομικές συνέπειες ύφεσης και πτώσης τζίρου που δεν έχουν ξανασυναντήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης η οποία ακόμη και σήμερα έχει αφήσει «ανοιχτές πληγές» στο .

Τέλος, η κ. Παπανάτσιου ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξεταστούν τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας που αφορούν στις προτάσεις που έχουν αρμοδίως καταθέσει για τη λειτουργία των καταστημάτων και την εφαρμογή άμεσων ουσιαστικών μέτρων στήριξης χρηματοδότησης και ρυθμίσεων οφειλών έως και διαγραφή χρεών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/7nn87TEqH5 -

  • Ηλεκτρονική παρακολούθηση στους φορείς του Δημοσίου #δημόσιο - https://t.co/GetichLzhV -

  • Στέφανος #Τσιτσιπάς: Λύγισε στον τελικό με τον Τζόκοβιτς #Τσιτσιπάς - https://t.co/VvZkmly5i0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση