Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας

Αναφορά προς τους υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας ΠΣ Κατερίνα την διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας συμμεριζόμενη την αγωνία και την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει τα εμπορικά της περιοχής από τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με το κλείσιμο των καταστημάτων και τα ελλιπή μέτρα στήριξης των εμπόρων.

Η βουλευτής αναφέρεται στην επισήμανση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας για το κίνδυνο του κοινωνικού εκτροχιασμού ως αποτέλεσμα της ανορθόδοξης διαχείρισης της λειτουργίας των καταστημάτων και των συσσωρευμένων λαθών της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εμπορικών επιχειρήσεων. Τονίζει δε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν υποστεί βαρύτατες οικονομικές συνέπειες ύφεσης και πτώσης τζίρου που δεν έχουν ξανασυναντήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης η οποία ακόμη και σήμερα έχει αφήσει «ανοιχτές πληγές» στο εμπόριο.

Τέλος, η κ. ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξεταστούν τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας που αφορούν στις προτάσεις που έχουν αρμοδίως καταθέσει για τη λειτουργία των καταστημάτων και την εφαρμογή άμεσων ουσιαστικών μέτρων στήριξης χρηματοδότησης και ρυθμίσεων οφειλών έως και διαγραφή χρεών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση