Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης

H ς Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία  Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Επιμελητήριου Μαγνησίας προς τον υπουργό Ανάπτυξης με την οποία ζητάει την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων όπως, η Α' , από το .

Η κα Παπανάτσιου επισημαίνει ότι το στην επιστολή του αναφέρει πως οι οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την της οικονομίας και τη στήριξη της βιομηχανικής παραγωγής και μετά τις δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία -19 το θα αποτελεί το πλέον αναγκαίο εργαλείο για τη στήριξη και της οικονομίας.

Τέλος, η πρώην υπουργός συμπληρώνει ότι είναι σημαντικό να εξετάσει το Υπ. Ανάπτυξης, όπως προτείνει  το , να ενταχθούν στις δράσεις και παρεμβάσεις του Ταμείου Ανάκαμψης η αναβάθμιση, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός και των ήδη υφιστάμενων βιομηχανικών περιοχών όπως η Α' , οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής βιομηχανίας, πέρα από την στήριξη των νέων και υπό δημιουργία βιομηχανικών περιοχών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση