Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης

H ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία  Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Επιμελητήριου προς τον υπουργό Ανάπτυξης με την οποία ζητάει την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων όπως, η Α’ Βόλου, από το .

Η κα Παπανάτσιου επισημαίνει ότι το Μαγνησίας στην επιστολή του αναφέρει πως οι οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη της βιομηχανικής παραγωγής και μετά τις δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία COVID-19 το θα αποτελεί το πλέον αναγκαίο εργαλείο για τη στήριξη και ανάπτυξη της οικονομίας.

Τέλος, η πρώην συμπληρώνει ότι είναι σημαντικό να εξετάσει το Υπ. Ανάπτυξης, όπως προτείνει  το Μαγνησίας, να ενταχθούν στις δράσεις και του Ταμείου Ανάκαμψης η αναβάθμιση, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός και των ήδη υφιστάμενων βιομηχανικών περιοχών όπως η Α’ Βόλου, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής βιομηχανίας, πέρα από την στήριξη των νέων και υπό δημιουργία βιομηχανικών περιοχών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: Το «αποτύπωμα» του Πάσχα – Πού παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων - https://t.co/k4Ez2xLASp -

  • Ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια κατά του κορωναϊού στην εγκυμοσύνη - https://t.co/zWqALBHZ29 -

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Καρολάιν - https://t.co/hkWo7pSQBk -

"Αλιεύοντας" την είδηση