Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων από το Ταμείο Ανάκαμψης

H Μαγνησίας -Προοδευτική Συμμαχία  Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε την επιστολή του Επιμελητήριου Μαγνησίας προς τον υπουργό Ανάπτυξης με την οποία ζητάει την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων όπως, η , από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η κα Παπανάτσιου επισημαίνει ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην επιστολή του αναφέρει πως οι οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη της βιομηχανικής παραγωγής και μετά τις δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία -19 το Ταμείο Ανάκαμψης θα αποτελεί το πλέον αναγκαίο εργαλείο για τη στήριξη και ανάπτυξη της οικονομίας.

Τέλος, η πρώην υπουργός συμπληρώνει ότι είναι σημαντικό να εξετάσει το Υπ. Ανάπτυξης, όπως προτείνει  το Επιμελητήριο Μαγνησίας, να ενταχθούν στις δράσεις και του Ταμείου Ανάκαμψης η αναβάθμιση, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός και των ήδη υφιστάμενων βιομηχανικών περιοχών όπως η , οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής βιομηχανίας, πέρα από την στήριξη των νέων και υπό δημιουργία βιομηχανικών περιοχών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

"Αλιεύοντας" την είδηση