Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aμίσθωτo παραμένει το «Αχίλλειον»
Aμίσθωτo παραμένει το  «Αχίλλειον»

Aμίσθωτo παραμένει το «Αχίλλειον»

Ανενεργός πρμένει ο χώρος στην πρόσοψη του “Αχίλλειον” αφού απέβησαν άκαρπες δύο δημοπρασίες, για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην παραλία του και η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα ενέκρινε τα πρακτικά της διαδικασίας.

Αντιθέτως μετά από δημοπρασία για εκμισθώσεις του ανθοπωλείου στο κοιμητήριο «Κούκος» και ακινήτων του κληροδοτήματος «Ι. Χατζηιωάννου ή Χατζάκου» επί της οδού 35 στο Βόλο, αναδείχτηκαν ανάδοχοι και το αποτέλεσμα ενέκρινε η επιτροπή.

Ως προς το θέμα δίκης με προσεπίκληση σε πρόσθετη παρέμβαση, κλήθηκε η Αθηνά ούτσου, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου, να καταθέσει σε δίκη υπέρ της Δήμου, μετά από που κατέθεσαν δύο αλλοδαποί (για κυριότητας έκτασης 37,40 τ.μ.), κάτοικοι Πορταριάς, στη θέση «Παναγιά Παπαρήγα» για διάνοιξη μονοπατιού, που διέρχεται ανάμεσα σε τέσσερις ιδιοκτησίες, μεταξύ των οποίων και της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (κάτω των ορίων) με τίτλο «Τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού Δήμου 2018» προϋπολογισμού .000 € με Φ.Π.Α. 24%, με αρνητικές ψήφους των συμβούλων των μειοψηφιών Μαργ. Πατσιαντά και Απόστ. άνου.

"Αλιεύοντας" την είδηση