Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο
Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο

Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο

Παρατείνεται ο περαίωσης του έργου κατασκευής δικτύου ς ακαθάρτων στον οικισμό του μέχρι τις 30 Αυγούστου , μετά το αίτημα του εργολάβου που εκτελεί το έργο, το οποίο ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Το συγκεκριμένο έργο είχε αρχική συμβατική περαίωσης την 28-11-2015 και μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί εννιά αποφάσεις για ολοκλήρωσής του.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση έγινε ομόφωνα δεκτή η παραχώρηση έναντι τιμήματος νερού άδρευσης στην περιοχή Σπαρτιά στα Μελισσιάτικα, έπειτα από αίτημα των κατοίκων και εγκρίθηκε η μελέτη αξιος μίας υδρευτικής γεώτρησης που η ποιότητα του νερού δεν είναι για πόση, η σύνταξη υδραυλικής μελέτης κ.ά. για να γίνει το έργο.

Ακόμη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε και εργολα ύψους 36.100 ευρώ πλέον ΦΠΑ για στο δίκτυο της ς, όταν προκληθούν βλάβες, έως ότου γίνει το έργο αντικατάστασης του δικτύου.

Τέλος θα διερευνηθεί κατά πόσο η ΔΕΥΑΜΒ θα αλλάξει πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς υπάρχουν πολλές προσφορές με καλύτερους όρους για την επιχείρηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση