Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο
Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο

Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο

Παρατείνεται ο χρόνος περαίωσης του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό του μέχρι τις 30 Αυγούστου 2018, μετά το αίτημα του εργολάβου που εκτελεί το έργο, το οποίο ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Το συγκεκριμένο έργο είχε αρχική συμβατική προθεσμία περαίωσης την 28-11-2015 και μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί εννιά αποφάσεις για ολοκλήρωσής του.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση έγινε ομόφωνα δεκτή η παραχώρηση έναντι τιμήματος νερού άδρευσης στην περιοχή Σπαρτιά στα Μελισσιάτικα, έπειτα από αίτημα των κατοίκων και εγκρίθηκε η μελέτη αξιοποίησης μίας υδρευτικής γεώτρησης που η ποιότητα του νερού δεν είναι για πόση, η υδραυλικής μελέτης κ.ά. για να γίνει το έργο.

Ακόμη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε και εργολαβία ύψους 36.100 ευρώ πλέον ΦΠΑ για παρεμβάσεις στο δίκτυο της Κριθαριάς, όταν προκληθούν βλάβες, έως ότου γίνει το έργο αντικατάστασης του δικτύου.

Τέλος θα διερευνηθεί κατά πόσο η θα αλλάξει πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς υπάρχουν πολλές προσφορές με καλύτερους όρους για την επιχείρηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση