Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο
Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο

Άλλη μια παράταση στο έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον Αγ. Στέφανο

Παρατείνεται ο χρόνος περαίωσης του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό του μέχρι τις 30 Αυγούστου 2018, μετά το αίτημα του εργολάβου που εκτελεί το έργο, το οποίο ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Το συγκεκριμένο έργο είχε αρχική συμβατική περαίωσης την 28-11-2015 και μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί εννιά αποφάσεις για παράταση ολοκλήρωσής του.

Επίσης, στη σημερινή έγινε ομόφωνα δεκτή η παραχώρηση έναντι τιμήματος νερού άδρευσης στην περιοχή Σπαρτιά στα Μελισσιάτικα, έπειτα από αίτημα των κατοίκων και εγκρίθηκε η μελέτη αξιοποίησης μίας υδρευτικής γεώτρησης που η ποιότητα του νερού δεν είναι για πόση, η σύνταξη υδραυλικής μελέτης κ.ά. για να γίνει το έργο.

Ακόμη στη του Δ.Σ. εγκρίθηκε και εργολαβία ύψους 36.100 πλέον ΦΠΑ για παρεμβάσεις στο δίκτυο της Κριθαριάς, όταν προκληθούν βλάβες, έως ότου γίνει το έργο αντικατάστασης του δικτύου.

Τέλος θα διερευνηθεί κατά πόσο η ΔΕΥΑΜΒ θα αλλάξει πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς υπάρχουν πολλές προσφορές με καλύτερους όρους για την επιχείρηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση