Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων και δελφινιών
Αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων και δελφινιών

Αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων και δελφινιών

Αλλάζουν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου,τα δρομολόγια των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων “Express Skiathos” και «Πρωτεύς» και θα διαρκέσουν μέχρι 31 Οκτωβρίου, ενώ από το Σάββατο 10 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου αλλάζουν και τα δρομολόγια του Flying Dolphin «».

Σύμφωνα με το Κεντρικό , το Express Skiathos” θα αποπλέει καθημερινά, εκτός Παρασκευής, από το λιμάνι του για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο και θα επιστρέφει στο Βόλο στις 19.35.

Τα δρομολόγια του «Πρωτεύς», θα είναι κυλιόμενα, μεταξύ – Σποράδων και Σποράδων Εύβοιας και, ανάλογα με τις ημέρες προβλέπονται διπλά δρομολόγια από το Βόλο προς τα νησιά με απόπλου στις 8 το πρωί και 18.15 το απόγευμα ή με απόπλου στις 11.15 το πρωί.

Τα δρομολόγια στις 15, 19, 23, 27 Σεπτέμβρη και 1, 5, 9 13, 17, 21 25 και 29 Οκτώβρη, δεν θα εκτελεστούν.

Τέλος, τα δρομολόγια του Flying Dolphin «», από το Σάββατο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου προβλέπουν απόπλου καθημερινά από την Αλόννησο στις 6.30 το πρωί κατάπλου στο Βόλο στις 9.10, απόπλου ξανά για τα νησιά στις 14.00 (Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και στις 17.00 κάθε Τρίτη.

Το απόγευμα της Παρασκευής και της Κυριακής, θα γίνεται σύνδεση των Σποράδων με τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ την Κυριακή το πρωί δεν θα γίνεται Βόλος – .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

"Αλιεύοντας" την είδηση