Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων και δελφινιών
Αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων και δελφινιών

Αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων και δελφινιών

Αλλάζουν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου,τα δρομολόγια των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων “Express Skiathos” και «Πρωτεύς» και θα διαρκέσουν μέχρι 31 Οκτωβρίου, ενώ από το Σάββατο 10 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου αλλάζουν και τα δρομολόγια του Flying Dolphin «Ερατώ».

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το Express Skiathos” θα αποπλέει καθημερινά, εκτός Παρασκευής, από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο και θα επιστρέφει στο Βόλο στις 19.35.

Τα δρομολόγια του «Πρωτεύς», θα είναι κυλιόμενα, μεταξύ Βόλου – Σποράδων και Σποράδων Εύβοιας και, ανάλογα με τις ημέρες προβλέπονται διπλά δρομολόγια από το Βόλο προς τα νησιά με απόπλου στις 8 το πρωί και 18.15 το απόγευμα ή με απόπλου στις 11.15 το πρωί.

Τα δρομολόγια στις ημερομηνίες 15, 19, 23, 27 Σεπτέμβρη και 1, 5, 9 13, 17, 21 25 και 29 Οκτώβρη, δεν θα εκτελεστούν.

Τέλος, τα δρομολόγια του Flying Dolphin «Ερατώ», από το Σάββατο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου προβλέπουν απόπλου καθημερινά από την Αλόννησο στις 6.30 το πρωί κατάπλου στο Βόλο στις 9.10, απόπλου ξανά για τα νησιά στις 14.00 (Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και στις 17.00 κάθε Τρίτη.

Το απόγευμα της Παρασκευής και της Κυριακής, θα γίνεται σύνδεση των Σποράδων με τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ την Κυριακή το πρωί δεν θα γίνεται δρομολόγιο Βόλος – Σποράδες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση