Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aλλαγή χώρου εκδηλώσεων του ΠΑΜΕ για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου
Aλλαγή χώρου εκδηλώσεων του ΠΑΜΕ για τις εκδηλώσεις του  Πολυτεχνείου

Aλλαγή χώρου εκδηλώσεων του ΠΑΜΕ για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου

Στη Λ. Ειρήνης – Καραμπατζάκη η φετινή συγκέντρωση

Αλλάζει ο χώρος συγκέντρωσης Συλλόγων και Σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ για τον εορτασμό του υ και φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει το ερχόμενο Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα στο παρκάκι επί των οδών Λ. Ειρήνης – Καραμπατζάκη στη Ν. Ιωνία.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου, εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων, κάλεσαν στη συγκέντρωση για να τιμηθεί αγωνιστικά η ηρωική στάση των εργαζομένων στα στρατοδικεία, στις και η αλύγιστη στάση τους στα βασανιστήρια, που γιγάντωσαν την του λαού και της ς, η οποία οδήγησε στην ανατροπή της αμερικανοστήριχτης χούντας, με την εξέγερση του υ, το Νοέμβρη του 1973.

Ο του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας» Κώστας Στεργίου, είπε ότι επιβάλλεται η ανα του εργατικού – λαϊκού κινήματος, με απομόνωση του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και η ανάπτυξη συμμαχίας εργατών, μικρών αγροτών και ΕΒΕ που θα πορευτούν ενωμένοι και αποφασιστικά, κόντρα σε όσους καλλιεργούν τον συμβιβασμό και την απογοήτευση, για να προετοιμάσουν την πανεργατική απεργία στις 28 Νοέμβρη.

Ο Θόδωρος Καραγιάννης , μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου ανέφερε ότι τα αιτήματα του τότε είναι επίκαιρα και σήμερα, που η εργατική τάξη, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι ΕΒΕ και η νεολαία υποφέρουν από την , τη φτώχεια, τη φοροληστεία, τους πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών, από την εμπορευματοποίηση και της δημόσιας εκπαίδευσης και της υγείας, αλλά και απ' όλες τις καπιταλιστικής κρίσης και των αντιλαϊκών πολιτικών στήριξης του κεφαλαίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Μηχανικών Χωροταξίας Δημήτρης Χατζηπαναγιωτίδης είπε ότι όταν ο λαός είναι ενωμένος κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να τον νικήσει και τόνισε ότι το σύνθημα για ψωμί – παιδία – ελευθερία, σήμερα αναφέρεται στις ανάγκες των φοιτητών, ενώ το σύνθημα «Έξω οι ΗΠΑ και το », είναι επίκαιρο σήμερα που κάποιοι χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου και στήνουν βάσεις στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση