Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Άκυρη η συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου και κατοίκων των Λεχωνίων για το θέμα διαχείρισης του νερού
Άκυρη η συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου και κατοίκων των Λεχωνίων για το θέμα διαχείρισης του νερού

Άκυρη η συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου και κατοίκων των Λεχωνίων για το θέμα διαχείρισης του νερού

Οι κάτοικοι του Πηλίου δεν διαπραγματεύονται το φυσικό αγαθό, το νερό

Άκυρη η συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου και κατοίκων των Λεχωνίων για το θέμα διαχείρισης του νερού. Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου να βρεθεί μια χρυσή τομή στο θέμα της υδροδότησης της ευρύτερης περιοχής των Λεχωνίων δεν τελεσφόρησε.

Η δημοτική αρχή κάνει λόγο για αντικοινωνική και παράλογη συμπεριφορά μιας ομάδας ατόμων, που συνεχίζουν να θεωρούν, δίκην τσιφλικάδων του μεσαίωνα, το ανεκτίμητης αξίας φυσικό αγαθό, το νερό σαν προσωπικό τους περιουσιακό στοιχείο και προσθέτει: “Έτσι σήμερα κατόρθωσαν να φέρουν σε αδιέξοδο και να ματαιώσουν ουσιαστικά τη συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για την εξεύρεση μιας λύσης και αφού είχε προηγηθεί και δεύτερη μεγάλη δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης. Κάνουμε γνωστό τόσο σε αυτούς, όσο και σε όλους του πολίτες, ότι πλέον δεν θα ανεχθούμε τέτοιες απαράδεκτες και προκλητικές συμπεριφορές. Οι δράστες – δολιοφθορείς είναι πλέον γνωστοί και καθώς η ανοχή κάθε λογικού και σώφρονα πολίτη έχει εξαντληθεί, προειδοποιούμε ότι κάθε περαιτέρω καταστροφική ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Η Δημοτική Αρχή δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί να στερούνται του νερού ευρύτατες ομάδες πολιτών γιατί μια χούφτα «γαιοκτημόνων» το απαιτεί για να ποτίζει τζάμπα τα χωράφια της. Ας λάβουν υπόψη τους ότι οι συγκρούσεις δεν είναι κάτι που φοβάται, όπως άλλωστε έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει, η Δημοτική μας Αρχή, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την κάλυψη βασικών αναγκών της κοινωνίας των πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος Αχ. Μπέος θα αγωνιστούν και θα εγγυηθούν ώστε όλοι, ανεξαιρέτως, οι πολίτες να απολαμβάνουν των δικαιωμάτων τους και φυσικά της παροχής με καλής ποιότητας νερό για την υδροδότησή τους.

Κατάλοιπα και άρρωστες νοοτροπίες του παρελθόντος στη σημερινή δημοτική αρχή του Αχ. Μπέου δεν έχουν θέση.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ιταλία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε περιφέρειες λόγω ξηρασίας #Ιταλία - https://t.co/RMfswR3QEz -

  • Κορωνοϊός: Μάχη με το χρόνο για τις επικαιροποιημένες #δόσεις #δόσεις - https://t.co/NUnCgmNYE1 -

  • Η Ζ. Μακρή στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τον Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης - https://t.co/WiGuSuX9du… -

"Αλιεύοντας" την είδηση