Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Άκυρη απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για εκμίσθωση χώρων
Άκυρη  απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για εκμίσθωση χώρων

Άκυρη απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για εκμίσθωση χώρων

Γι την τοποθέτηση υτόματων πωλητών τροφίμων κι αναψυκτικών
Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ς, απόφαση του ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου περί «έγκρισης πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικών χώρων για την τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματων πωλητών τροφίμων, κρύων – ζεστών ροφημάτων, νερών & αναψυκτικών».
Στο αιτιολογικό της απόφασης του γεν. γραμματέα αναφέρεται ότι από τα 15 μέλη του Δ.Σ. τα ήταν εννέα (έξι τακτικά μέλη-σύμβουλοι της πλειοψηφίας) και τρία αναπληρωματικά μέλη αυτών και η συγκρότηση του Δ.Σ. για την λήψη της απόφασης δεν ήταν σύννομη καθώς αντίκειται στις υπ' αριθμ. 561/2014 (ορθή επανάληψη) & 767/2015 αποφάσεις του Δ.Σ. Δήμου .
Συγκεκριμένα, τα απόντα τακτικά μέλη, δλδ, Φ. Λαμπρινίδης (σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας), Απ. Ραυτόπουλος (πολίτης εκπρόσωπος 2ης ελάσσονος μειοψηφίας), Μ. Τακόπουλος (πολίτης), Ι. Σεφαλίδης (πολίτης), Π. Παπαεμμανουηλίδης (πολίτης), Ε. Κρατήρας (πολίτης), Δ. Σπύρου (πολίτης), Μ. Καλόγηρος (πολίτης) και Κ. Πάνιου (εκπρόσωπος σκοπευτικού συλλόγου), δεν αναπληρώνονται από τους προβλεπόμενους αναπληρωτές τους αλλά από τους Σ. Χάλαρη, Απ. Ζαρκάδα – Βεργή και  Δ. Λιβογιάννη, αναπληρωτές συμβούλους των Γ. Βλιώρα, Δ. Κότογλου & Α. Ζέρβα, οι οποίοι ήταν τες στην 19η /19-12-2016 του ΔΣ του ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή, από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον της ειδικής επιτροπής του άρθρου 152, εντός προθεσμίας ενός μηνός από την έκδοση της απόφασης ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση