Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αίτηση χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΜΒ στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
Αίτηση χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΜΒ στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Αίτηση χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΜΒ στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Η υποβολή  αίτησης ς στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ι, για την Πράξη με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου τηλεχειρισμού & ελέγχου διαρροών δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Μακρινίτσας, Πορταριάς, , Αγριάς, Αρτέμιδας του Δήμου Βόλου»,  θα αποφασιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 13.30  στη συνεδρίααση του Δ.Σ. της .

Η αίτηση  ς στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ IΙ,  αφορά στην  Πράξη «Αναβάθμιση της Λ Βόλου».

Επίσης το Δ.Σ. θα εγκρίνει τη μελέτη, τα τεύχη δημοπράτησης, τους όρους διακήρυξης για την «Προμήθεια ειδών ατομικής ς προσωπικού», ενώ θα αναθέσει σε προσωρινό ανάδοχο τον συνοπτικό διαγωνισμό για προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής υδροληψίας με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου άρδευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Βόλου, προϋπολογισμού 52.200 €, χωρίς ΦΠΑ.

Ακόμη, θα εγκριθεί το πρακτικό για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με τίτλο «Προμήθεια οχημάτων », προϋπολογισμού 148.000 €, χωρίς ΦΠΑ και θα οριστεί διαγωνισμού για την ανάθεση της σύμβασης παροχής τεχνικών και λοιπών επιστημονικών υπηρεσιών με τίτλο «Τεχνικός Σύμβουλος για την υποβοήθηση της Υπηρεσίας στην επίβλεψη των υποέργων της χρηματοδοτούμενης Πράξης: ‘Αποχέτευση ακαθάρτων παραλιακού μετώπου . – Βόλος'», σύμφωνα με την παρ.9 του αρθρ. 221 του Ν.4412/2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση