Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αίτημα ΟΛΒ για φιλοξενία του ΜΑΑ – Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» στο Λιμένα Βόλου
Αίτημα ΟΛΒ για φιλοξενία του ΜΑΑ – Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» στο Λιμένα Βόλου

Αίτημα ΟΛΒ για φιλοξενία του ΜΑΑ – Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» στο Λιμένα Βόλου

Αίτημα απέστειλε ο ΟΛΒ ΑΕ προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για Φιλοξενία ΜΑΑ – Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» στο Λιμένα Βόλου.

 

Στη σχετική επιστολή αναφέρεται: “Αξιότιμε κ. Υπουργέ, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την πρόθεση – επιθυμία μας, να φιλοξενήσουμε το πλωτό Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα – Α/Τ «ΒΕΛΟΣ», στο Λιμένα Βόλου, όταν λήξει η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» στην πόλη μας θα αποτελέσει κίνηση ισχυρού συμβολισμού και θα δώσει την ευκαιρία στην πολυπληθή ενδοχώρα του Λιμένα Βόλου, να έρθει σε επαφή με ένα ζωντανό μνημείο της σύγχρονης Ιστορίας μας.

Σε ό,τι αφορά στην παραμονή του πλοίου στο λιμένα μας, θα διατεθεί το ανατολικό κρηπίδωμα του Κεντρικού Προβλήτα για την παραβολή του, σε θέση που μπορεί να συνδεθεί με τα δίκτυα υδροδότησης – ηλεκτροδότησης και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή του. Παράλληλα η θέση αυτή βρίσκεται στο μέσον της παραλιακής ζώνης, σημείο με μεγάλη και άμεση επισκεψιμότητα.

Ευελπιστούμε για την αποδοχή του αιτήματός μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιστολή ΣΒΘΣΕ στους ΟΤΑ για απαλλαγή από δημοτικά τέλη λόγω κορωναϊού - https://t.co/erDhLsBciK -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τα μέτρα ενίσχυσης των ιατρείων Β. Σποράδων, λόγω των έκτακτων συνθηκών COVID-19… - https://t.co/ArVqnQ48wm -

  • Στην πλατφόρμα GMCNgine «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - https://t.co/8WL1hqORnh -

"Αλιεύοντας" την είδηση