Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Αίτημα αναστολής καταβολής ενοικίων ως μέτρο στήριξης ΜμΕ
Αίτημα αναστολής καταβολής ενοικίων ως μέτρο στήριξης ΜμΕ

Αίτημα αναστολής καταβολής ενοικίων ως μέτρο στήριξης ΜμΕ

Λόγω των μέτρων αναστολής λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων εξαιτίας της επιδημίας του κορωναϊού Covid-19 έχουν ζητηθεί των ΜμΕ, καθώς ο κλάδος του εμπορίου κλονίζεται πανελλαδικά.

Ο έχει αποστείλει ήδη επιστολή στην Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Μαγνησίας, όπου αιτείται στο πλαίσιο των μηχανισμών στήριξης των ΜμΕ την αναστολή καταβολής ενοικίων επιχειρήσεων τουλάχιστον για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο του τρέχοντος έτους και μέριμνα ς αυτών έως 31/12/2020.

Μάλιστα επισημαίνει ότι στα πλαίσια της αγαστής και πολυετούς συνς των μισθωτών επιχειρήσεων και των ιδιοκτητών τους, ζητείται η αμέριστη κατανόησή τους για τη διευκόλυνση ς ενοικίων των εμπορικών καταστημάτων.

Μέτρα 24ωρης προστασίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης

Ο έχει αποστείλει επιστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας,   αιτούμενος μέτρα προστασίας και φύλαξης των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία από σήμερα, 18η Μαρτίου κι έως 31η Μαρτίου 2020 θα παραμείνουν κλειστά, ώστε η συχνή και πολυπληθής κυκλοφορία να μειωθεί αισθητά προκειμένου να εφαρμοστούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19.

Συλλυπητήρια εκφράζει ο ΕΣΒ  για το θάνατο του εμπόρου Τσέλιου ικολάου 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα θανάτου του Τσέλιου ικολάου, έμπορο με πολυετή επιχειρηματική δράση στη , μέλος για πολλά χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου και πατέρα του τ. προέδρου ΕΣΒ,  Τσέλιου Κων/νου.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην του εκλιπόντος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση