Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aφαίρεση αδειών καταστημάτων από την ΕΠΖ
Aφαίρεση αδειών καταστημάτων από την ΕΠΖ

Aφαίρεση αδειών καταστημάτων από την ΕΠΖ

Αφίρεση  δειών  τριών καταστημάτων για διάστημα λίγων ημερών αποφάσισε στη σημερινή της η του Δήμου
Βόλου.

Πρόκειται για ένα κατάστημα, στο οποίο αφαιρέθηκε άδεια μουσικών οργάνων για 10 ημέρες, διότι εξέπεμπε μουσική με ηχείο στον εξωτερικό χώρο, ενώ δεν αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας καταστήματος.

Το ίδιο αποφασίτηκε και για μια , στην οποία αφαιρέθηκε η άδεια μουσικών οργάνων για 10 ημέρες, αλλά όχι και η άδεια λειτουργίας, ενώ για το τρίτο κατάστημα εστίασης που ανέμενε πιστοποιητικό πυρασφάλειας, διότι άλλαξε σημείο αποθήκευση των φιαλών υγραερίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής και εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος είπε ότι το κατάστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πιστοποιητικό πυρόσβεσης και πρότεινε την αφαίρεση της άδειας, κάτι που αποφασίστηκε ομόφωνα.

Τέλος, η ΕΠΖ αποφάσισε να γνωμοδοτήσει αρνητικά στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον Άγιο Βλάσιο, καθώς η αρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Παπαχρήστου, είπε στην επιτροπή ότι ήδη στην περιοχή υπάρχουν ακόμη δύο κεραίες και οι δεν επιθυμούν ακόμη μία.

Συνεδρίασε νωρίτερα η Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή που αποφάσισε ο Δήμος να προσφύγει κατά προστίμου που είχε επιβληθεί το 2010 στον πρώην Δήμο ς, ύψους 60.000 €, για περιβαλλοντική κατάσταση (δεν είχε ολοκληρωθεί το σύστημα ς).

Τέλος, αποφασίστηκε το μίσθωμα για το χώρο στάθμευσης επί των οδών Γαμβέτα – , που διαμορφώνει ο Δήμος για να παραχωρήσει στους δημότες, να διαμορφωθεί σε λίγο πάνω από 1000 € μηνιαίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση