Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aφαίρεση αδειών καταστημάτων από την ΕΠΖ
Aφαίρεση αδειών καταστημάτων από την ΕΠΖ

Aφαίρεση αδειών καταστημάτων από την ΕΠΖ

Αφαίρεση  αδειών  τριών καταστημάτων για διάστημα λίγων ημερών αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου
Βόλου.

Πρόκειται για ένα κατάστημα, στο οποίο αφαιρέθηκε άδεια μουσικών οργάνων για 10 ημέρες, διότι εξέπεμπε μουσική με ηχείο στον εξωτερικό χώρο, ενώ δεν αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας καταστήματος.

Το ίδιο αποφασίτηκε και για μια καφετέρια, στην οποία αφαιρέθηκε η άδεια μουσικών οργάνων για 10 ημέρες, αλλά όχι και η άδεια λειτουργίας, ενώ για το τρίτο εστίασης που ανέμενε πιστοποιητικό πυρασφάλειας, διότι άλλαξε σημείο αποθήκευση των φιαλών υγραερίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής και εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος είπε ότι το κατάστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πιστοποιητικό πυρόσβεσης και πρότεινε την αφαίρεση της άδειας, κάτι που αποφασίστηκε ομόφωνα.

Τέλος, η ΕΠΖ αποφάσισε να γνωμοδοτήσει αρνητικά στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον Άγιο Βλάσιο, καθώς η αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Παπαχρήστου, είπε στην επιτροπή ότι ήδη στην περιοχή υπάρχουν ακόμη δύο κεραίες και οι κάτοικοι δεν επιθυμούν ακόμη μία.

Συνεδρίασε νωρίτερα η Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή που αποφάσισε ο Δήμος να προσφύγει κατά προστίμου που είχε επιβληθεί το 2010 στον πρώην Δήμο Πορταριάς, ύψους 60.000 €, για περιβαλλοντική κατάσταση (δεν είχε ολοκληρωθεί το σύστημα αποχέτευσης).

Τέλος, αποφασίστηκε το μίσθωμα για το χώρο στάθμευσης επί των οδών Γαμβέτα – Ερμού, που διαμορφώνει ο Δήμος για να παραχωρήσει στους δημότες, να διαμορφωθεί σε λίγο πάνω από 1000 € μηνιαίως.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση