Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aδόκητος ο χαμός του ιδιοκτήτη του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” Κλεάνθη (Άκη) Σαμαρτζή
Aδόκητος ο χαμός του ιδιοκτήτη του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” Κλεάνθη (Άκη) Σαμαρτζή

Aδόκητος ο χαμός του ιδιοκτήτη του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” Κλεάνθη (Άκη) Σαμαρτζή

Aδόκητος ο σημερινός χαμός του 51χρονου ιδιοκτήτη και ραδιοφωνικού παραγωγού του “Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ” Κλεάνθη (Άκη) Σαμαρτζή, ο οποίος πριν λίγη ώρα άφησε την τελευταία του μετά από που υπέστη το προηγούμενο Σάββατο.

Ο   ένιωσε αδιαθεσία το προηγούμενο Σάββατο και μεταφέρθηκε στο , όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα με  .

Η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή και κατεβλήθη κάθε προσπάθεια για να βελτιωθεί, ώστε να προχωρήσει σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες. Δεν πρόλαβε, ωστόσο, και λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι υπέστη οξύ έμφραγμα. Οι γιατροί της ΜΕΘ κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά γι' αυτόν.

Ο  Άκης Σαμαρτζής, είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και επρόκειτο να κάνει επέμβαση στο Πανεπιστημιακό. Στη ΜΕΘ της Καρδιολογικής που νοσηλευόταν περίμεναν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό οσοκομείο Λάρισας , αλλά οι δυσάστεστες εξελίξεις  τον πρόλα.

Ο Άκης Σαμαρτζής, κατέληξε λίγο πριν τις 2 μ.μ., βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τη ραδιοφωνική του «οικογένεια» στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ και όλους όσοι τον γνώριζαν.

 

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει στις 3.30 μ.μ. στον Ι.. Αγίου Βασιλείου Βόλου, όπου  η οικογένεια, οι συνερ και οι φίλοι  θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον Άκη Σαμαρτζή.

Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 15.00 .

Η ηλεκτρονική εφημερίδα pagasitikosnews.com εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην  οικογένειά του και στους οικείους του.

 

Ο

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άκη Σαμαρτζή που έφυγε τόσο απροσδόκητα και πρόωρα από τη .

Η πρωινή ζώνη του του βολιώτικου Ραδιοφώνου από σήμερα θα είναι φτωχότερη και το κενό θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Αιώνια του η μνήμη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση