Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Mε 81 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Βόλου
Mε 81 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Βόλου

Mε 81 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Βόλου

 

Με 81 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το Συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 18.00 στο .

Ένα από τα βασικά θέματα αφορά στην απόφαση για έγκριση υποβολής πρότασης ς της πράξης « Π.Ε. » στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ς Θεσσαλίας με Κωδικό ΠΕΡ-02 (A/A ΟΠΣ: 2032) και τίτλο «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων: Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στη Θεσσαλία», θα λάβει το Συμβούλιο, που .

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης διενέργειας και εκκίνησης ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών για τη «Φύλαξη και συντήρηση σήραγγας ορίτσας της Περιφερειακής οδού Βόλου Αγριάς» του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 200.000 €, με τον Φ.Π.Α.

Ακόμη το Δημοτικό Συμβούλιο θα καθορίσει τον αριθμό μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) για απασχόληση στο Δήμο Βόλου κατά το σχολικό έτος 2017-18 και θα λάβει απόφαση για λύση της σύμβασης δωρεάς, για τα πρώην κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Λεχωνίων και της επανάκτησης από το Δήμο της κυριότητας του δωρηθέντος ακινήτου.

 

Τέλος θα γίνει ενημέρωση για την τροποποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων της υπ. αρ. 195216/11.1.2011 ΚΥΑ Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙΠΕ–2 Βόλου με το δίκτυο του ΟΣΕ, ολοκλήρωση και βελτίωση υφιστάμενων γραμμών στη Νέα Διαλογή και συγκροτήματα σταθμών» για την περιβαλλοντική αδειοδότηση:

(i) των συστημάτων σηματοδότησης-ς-ηλεκτροκίνησης

(ii) την παραλλαγή της όδευσης στην περιοχή της ΒΙΠΕ-1

(iii) τη νέα σιδηροδρομική στάση «ΒΙΠΕ 1», στο τμήμα από ΣΣ Λατομείου ως ΣΣ Διαλογής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση