Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καταγγελία Ενεργών Βολιωτών στην εισαγγελία για το καρατόμηση δέντρων
Καταγγελία Ενεργών Βολιωτών στην εισαγγελία για το καρατόμηση δέντρων

Καταγγελία Ενεργών Βολιωτών στην εισαγγελία για το καρατόμηση δέντρων

Την καρατόμηση των δέντρων στην πόλη του κατήγγειλαν στην εισαγγελία οι επωνομαζόμενοι «Ενεργοί του για την τήρηση της νομιμότητας».

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για μια άνευ προηγουμένου μεθοδευμένη καταστροφή στα που βρίσκονται σε πεζοδρόμους και πεζοδρόμια και δημόσιους χώρους και προσθέτουν πως κόπηκαν τα από εργολάβο που προσέλαβε ο δήμος και πουλήθηκε η ξυλεία.

«Οι εργασίες αυτές βαφτίστηκαν κλάδεμα και η παρέμβαση έγινε με ακατάλληλα εργαλεία και σε λάθος εποχή , γεγονός που θα οδηγήσει στο θάνατο πολλών δέντρων. Τα αποτελέσματα θα είναι σοβαρότατα για το μικροκλίμα της πόλης για τις αποικίες των πουλιών και την » αναφέρουν χαρακτηριστικά και ζητούν από την εισαγγελία να εξετάσει “υπό ποιες συνθήκες έγιναν οι εργασίες, αν τηρήθηκε η νομιμότητα, αν έγιναν οι εργασίες υπό την επίβλεψη γεωπόνων και δασολόγων και πως έγινε η διαχείριση της ξυλείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρέμπεμψε το θέμα στον πταισματοδίκη , προκειμένου να διρευνηθεί η υπόθεση και εάν ευσταθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου - https://t.co/ketR7nnJV0… -

  • Το Υπουργείο Οικονομικών ενισχύει τον #ΕΛΓΑ με 60 εκατ. ευρώ #ΕΛΓΑ - https://t.co/3wiVH9AeKr -

  • Φωτιά στη Βόρεια Αττική: Εκκενώνονται Κρυονέρι, Αφίδνες, Κοκκινόβραχος - https://t.co/anAiAXk6Q0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση