Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αϊδίνι, Μικροθήβες και Ν. Αγχίαλο επισκέφθηκε η δημοτική αρχή
Αϊδίνι, Μικροθήβες και Ν. Αγχίαλο επισκέφθηκε η δημοτική αρχή

Αϊδίνι, Μικροθήβες και Ν. Αγχίαλο επισκέφθηκε η δημοτική αρχή

Με επισκέψεις στο Αϊδίνι, στις και στη έα Αγχίαλο, ξεκίνησε σήμερα το νέο πρόγραμμα περιοδειών της Δημοτικής Αρχής στις δημοτικές ενότητες, προκειμένου να καταγραφούν και να ιεραρχηθούν τα προβλήματα κάθε περιοχής και να δρομολογηθούν οι αναγκαίες λύσεις, είτε άμεσα, είτε σε προοπτική λίγων μηνών.

Στο πλαίσιο αυτό ο αιρετός, τελών εν αργία δήμαρχος , Αχ. Μπέος, ο εκτελών χρέη δημάρχου, Θάνος , και , συζήτησαν με τα τοπικά συμβούλια, αλλά και κατοίκους κάθε περιοχής, τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους και προγραμμάτισαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου επιτέλους να δοθούν λύσεις και να σταματήσει η κοροϊδία σε βάρος των πολιτών, με ανέξοδες υπο και ψεύτικες υπο, που οι πολιτικοί απατεώνες, για χρόνια τώρα, σκορπούσαν, φροντίζοντας να διατηρούν για ίδιο όφελος τα ευεργετήματα της νομής της εξουσίας,

Όπως υπογράμμισαν τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, απαρέγκλιτη πολιτική της σημερινής ηγεσίας του Δήμου «ήταν και παραμένει η άμεση επαφή με τους πολίτες για να τους προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες και πλέον ποιοτικές υπηρεσίες στην καθημερινότητά τους. Εμείς είμαστε δίπλα στον πολίτη και αγωνιζόμαστε μαζί για το Βόλο, την πόλη που όλοι αγαπάμε και ονειρευόμαστε να τη δούμε στο επίπεδο των κορυφαίων ευρωπαϊκών».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, αύριο, , 20 Μαρτίου, θα υπάρξουν αντίστοιχες επισκέψεις και ενημερωτικές συναντήσεις στη Δράκεια, στις 12 το μεσημέρι, και στην Αγριά, στη 1. 30 μ.μ.

ΜΠΕΟΣ1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση