Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας
Βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Τις δύσκολες υτές ώρες για την χώρα  το Επιμελητήριο Μαγνησίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία, σε συν με το Επιμελητήριο Εύβοιας,  για την συγκέντρωση νερού και ειδών πρώτης ανάγκης προς και στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων στο πανέμορφο αυτό νησί .

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας   Αριστοτέλης Μπασδάνης επικοινώνησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας  Γιάννη Γεροντίτη και αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί, του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στους του νησιού, αλλά και σε όλους όσοι έχουν πληγεί από τον πύρινο όλεθρο των ημερών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπασδάνης τόνισε: «Έχοντας ενσυναίσθηση της μεγάλης δοκιμασίας που περνούν αυτές τις ημέρες του νησιού και όχι μόνο, κρίναμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ως κρίκος της μεγάλης αλυσίδας ς, είναι να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης προς ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να λήξει ο πύρινος εφιάλτης. Εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε ό,τι και αν χρειαστεί και δηλώσαμε ήδη στον κ. Γεροντίτη συμπαραστάτες σε ό,τι και αν μας ζητηθεί».

Η συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας από αύριο Τρίτη 10 Αύγουστου μέχρι και την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Το Σάββατο το κομβόι ς θα φτάσει στο Επιμελητήριο της Εύβοιας όπου  θα γίνει η παράδοση των ειδών.

Οι ώρες που μπορούν να μεταβαίνουν οι στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ( 176) για την παράδοση των ειδών είναι από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας συγκεντρώνονται: Εμφιαλωμένο , τρόφιμα μακράς διαρκείας, ζωοτροφές και φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν σε εγκαύματα (φυσιολογικός ορός, αλοιφές κ.λπ.), μάσκες, ξηρά τροφή και είδη ατομικής υγιεινής (πετσέτες, αφρόλουτρο, σαπούνι, κ.λπ.), μπωλ πλαστικά και ποτήρια.

Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή, το Επιμελητήριο Μαγνησίας προχώρησε και στην χορηγία εμφιαλωμένου νερού στην Ένωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος που συνδράμει στην μάχη της κατάσβεσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση