Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας ς πρόκειται να υλοποιήσει η Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο   Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Διαγράμμιση στο επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. ς χρήση έτους 2017» προϋπολογισμού 98.000,00 €.  Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας και χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής ς, για την οδική και την καλύτερη των ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους, όπου μας δίνεται η δυνατότητα, υλοποιούμε ουσίας για τους πολίτες. Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας, όπου υπάρχει ανάγκη», σημείωσε ο  Κ. Αγοραστός.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΟΥ

Η παρούσα μελέτη αφορά στην οριζόντια σήμανση του χαρακτηρισμένου Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας. Με την εργασία αυτή πρόκειται να γίνει πλήρης διαγράμμιση (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση) ασφαλτικού οδοστρώματος οποιασδήποτε ποιότητας υφής και ηλικίας, με υλικό υψηλής αντοχής και ανακλαστικότητας.

Στον άξονα της οδού θα γίνει συνεχής μονή ή διπλή γραμμή, μία εκ των οποίων μπορεί να είναι και διακεκομμένη, όταν εξασφαλίζεται η ορατότητα σε μεγάλη απόσταση για προσπέραση. Το πλάτος της γραμμής θα είναι 12 εκ. Σε περίπτωση διπλής γραμμής, η απόσταση μεταξύ τους θα είναι 10 εκ.

Στα άκρα του οδοστρώματος θα γίνουν συνεχείς γραμμές (οριογραμμές) πλάτους 12 εκ., αφού προηγηθεί ικανοποιητικός καθαρισμός τους από κάθε είδους υλικά (χώματα, χόρτα, απορρίμματα κ.λπ.) μέχρι το άκρο του ασφαλτικού.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση