Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βελτιωμένοι οι χρόνοι λειτουργίας των Φωτεινών Σηματοδοτών σε τέσσερις κόμβους
Βελτιωμένοι οι χρόνοι λειτουργίας των Φωτεινών Σηματοδοτών σε τέσσερις κόμβους

Βελτιωμένοι οι χρόνοι λειτουργίας των Φωτεινών Σηματοδοτών σε τέσσερις κόμβους

Ολοκληρώθηκν οι εργσίες βελτίωσης των χρόνων λειτουργίας στους φωτεινούς σηματοδότες στους κόμβους ΠΟΛΥΜΕΡΗ-ΑΘΚΗ, ΠΟΛΥΜΕΡΗ-Φ.ΙΩΑΝΝΟΥ, Γ. ΔΗΜΟΥ-ΒΛΑΧΑΒΑ στο Βόλο και Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Ν.Ιωνία.

Το έργο ολοκληρώθηκε μετά από δύο εβδομάδες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στον τύπο η έναρξη των εργασιών. Η αλλαγή των προγραμμάτων έγινε προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες κυκλοφορίας τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών.

Με τα νέα προγράμματα έγινε προσπάθεια ς του χρόνου της πράσινης ένδειξης στις κύριες κινήσεις για την αποφυγή καθυστερήσεων στους κύριους άξονες κυκλοφορίας.

Ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης σημείωσε ότι δέκα χρόνια είχαν να γίνουν για τη σωστή λειτουργία της φωτεινής σηματοδότησης στο πολεοδομικό συγκρότημα του -Νέας Ιωνίας προκειμένου να βελτιωθεί ο χρόνος για την προσβασιμότητα των οχημάτων και την ελαχιστο της αναμονής στους κόμβους που έχουν αντίκτυπο στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την εκπομπή ατμοσφαιρικών ρύπων. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουν οι επεμβάσεις και σε άλλους κόμβους.

Επίσης το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης εκτελεί παράλληλα αυτό το διάστημα εργασίες για την τοποθέτηση νέων φωτεινών σηματοδοτών στους κόμβους Ορμινίου με Δημητρίου Πολιορκητού στη και Φιλλαδελφίας με Εθνικών Αγώνων στην .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση