Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βελτιωμένοι οι χρόνοι λειτουργίας των Φωτεινών Σηματοδοτών σε τέσσερις κόμβους
Βελτιωμένοι οι χρόνοι λειτουργίας των Φωτεινών Σηματοδοτών σε τέσσερις κόμβους

Βελτιωμένοι οι χρόνοι λειτουργίας των Φωτεινών Σηματοδοτών σε τέσσερις κόμβους

Ολοκληρώθηκαν οι βελτίωσης των χρόνων λειτουργίας στους φωτεινούς σηματοδότες στους κόμβους ΠΟΛΥΜΕΡΗ-ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΠΟΛΥΜΕΡΗ-Φ.ΙΩΑΝΝΟΥ, Γ. ΔΗΜΟΥ-ΒΛΑΧΑΒΑ στο Βόλο και Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη .Ιωνία.

Το έργο ολοκληρώθηκε μετά από δύο εβδομάδες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στον τύπο η έναρξη των εργασιών. Η αλλαγή των προγραμμάτων έγινε προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών.

Με τα νέα προγράμματα έγινε προσπάθεια αύξησης του χρόνου της πράσινης ένδειξης στις κύριες κινήσεις για την αποφυγή καθυστερήσεων στους κύριους άξονες κυκλοφορίας.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης σημείωσε ότι δέκα χρόνια είχαν να γίνουν παρεμβάσεις για τη σωστή λειτουργία της φωτεινής σηματοδότησης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου-Νέας Ιωνίας προκειμένου να βελτιωθεί ο για την προσβασιμότητα των οχημάτων και την ελαχιστοποίηση της αναμονής στους κόμβους που έχουν αντίκτυπο στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την εκπομπή ατμοσφαιρικών ρύπων. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουν οι επεμβάσεις και σε άλλους κόμβους.

Επίσης το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης εκτελεί παράλληλα αυτό το διάστημα για την τοποθέτηση νέων φωτεινών σηματοδοτών στους κόμβους Ορμινίου με Δημητρίου Πολιορκητού στη Νέα Δημητριάδα και Φιλλαδελφίας με Εθνικών Αγώνων στην Νέα Ιωνία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση