Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα από τον Άγιο Γεώργιο μέχρι το , αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εργασίες είναι στο πλαίσιο της εργολαβίας  “Άμεση αποκατάσταση ζημιών προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας (ήγα Φεραίου)”, προϋπολογισμού 1.240.000,00 €.

Με αυτό τον τρόπο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ικανοποιεί αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, κατοίκων και φορέων, προκειμένου να γίνει ακόμη ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ασφαλτικές εργασίες και η αποκατάσταση ζημιών σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πραγματοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο και θα συνεχίζονται καθημερινά από την της .

Σε της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα ανέφερε: «Κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του ομού Μαγνησίας. Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση όλων όσων κινούνται στα όρια της Ηπειρωτικής και ησιωτικής Μαγνησίας, με τις ασφαλτικές και τεχνικές εργασίες, τις εργασίες ς, την τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων σήμανσης, να συνεχίζονται καθημερινά σε τμήματα του οδικού μας δικτύου και όπου κρίνονται απαραίτητες να γίνουν».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση