Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Με πόφση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλια, αποφασίστηκαν προσωρινές στο τμήμα της Ε.Ο. ς – Βόλου (Α/Κ υ – ) από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 13-02- έως 12-04-.

Σύμφωνα με την απόφαση, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας στον Α/Κ υ (από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 2+045), με κατάλληλη σήμανση για τον διαχωρισμό των κινήσεων και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Επίσης από Χ.Θ. 2+045 έως 3+489 η κίνηση διαχωρίζεται με νησίδα σε δύο ξεχωριστά ρεύματα κυκλοφορίας (ένα προς Βόλο και ένα προς Βελεστίνο), με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση