Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » ΝΟΔΕ:Η συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο τις αρχές των Δήμων
ΝΟΔΕ:Η συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο τις αρχές των Δήμων

ΝΟΔΕ:Η συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο τις αρχές των Δήμων

Συνάντηση με τον δήμαρχο  Δημήτρη ασίκα, στο δημαρχείο του Δήμου είχε κλιμάκιο της Ο.Δ.Ε. Μαγνησίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημοσθένη Νταόπουλο, για την καταγραφή των απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Αυτο και σε προτα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα αρμοδιότητας και ενδιαφέροντος Τοπικής Αυτος και τα προβλήματα που δημιουργούνται και διογκώνονται με την εφαρμογή του ‘'Καλλικράτη''.

Επίσης, συζητήθηκαν με έμφαση τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας, όπου ο Δήμος έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των πρόσφατων χιονοπτώσεων και παγετού, στις ανάγκες προσωπικού, στην , στην κοινωνική πολιτική και στις προοπτικές για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου.

Όπως τονίστηκε , η  συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης οδηγεί σε πλήρες τις αρχές των Δήμων, αφού μηδενίζει τα έργα τοπικής ανάπτυξης και περιορίζει τις δράσεις κοινωνικής στήριξης των σκληρά δοκιμαζόμενων πολιτών.

Στο κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. συμμετείχαν ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ς  Πέτρος Μπατζιάκας, ο αντιπρόεδρος  Δήμητρης Βαΐτσης, οι θεματικοί τομεάρχες  Χρήστος Καραβασίλης (Παιδείας), η  Μαρία Θλιβερού (Τουρισμού), ο υπεύθυνος γραμματείας Οργανωτικού  Στέλιος Μαργαρίτης και ο  Νίκος Αθανασάκης (μέλος ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας).

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Παλληκάρης, ο πρόεδρος Δ.Σ. . Νικόλαος Πρίντζος και η πρόεδρος Ν.Π.  Χαντζοπούλου- Παπανικολάου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση