Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – (Α/Κ Βελεστίνου – ), ισχύουν από σήμερα με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βασ. Καραΐσκου που δημοσιεύεται σήμερα στη “”.

Ειδικότερα, αποφασίζεται η προσωρινή της κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – (Α/Κ Βελεστίνου – ), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 11-07-2018 έως 11-09-2018, καθ' όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών και ειδικότερα η της κυκλοφορίας στον παράπλευρο γίνεται από τον σηματοδοτούμενο ισόπεδο κόμβο του στρατοπέδου και η έξοδος από τον παράπλευρο προς την αρτηρία (κατεύθυνση Λάρισα – Βόλος) γίνεται στη Χ.Θ. 2+000.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση