Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), ισχύουν από σήμερα με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκου που δημοσιεύεται σήμερα στη «Διαύγεια».

Ειδικότερα, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 11-07-2018 έως 11-09-2018, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών και ειδικότερα η εκτροπή της κυκλοφορίας στον παράπλευρο γίνεται από τον σηματοδοτούμενο ισόπεδο κόμβο του στρατοπέδου και η έξοδος από τον παράπλευρο προς την αρτηρία (κατεύθυνση Λάρισα – Βόλος) γίνεται στη Χ.Θ. 2+000.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταδικάστηκε σε 11 μήνες επειδή παρέσυρε 28χρονο μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε - https://t.co/diYMgYvrhQ… -

  • Ποινή 10 μηνών σε Αλμυριώτη που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα το 2013 #Tροχαίο #δίκυκλο… - https://t.co/J1tQBt38ie -

  • Προσφερόμενες 131 θέσεις στη Μαγνησία για το πρόγραμμα «Τάξη Μαθητείας»  - https://t.co/Z54WqKes4q -

"Αλιεύοντας" την είδηση