Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βαρύ το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον αδόκητο χαμό του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού
Βαρύ το πένθος στις  Ένοπλες Δυνάμεις με τον αδόκητο χαμό του  Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού

Βαρύ το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον αδόκητο χαμό του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού

Bαρύ πένθος προκάλεσε στους κύκλους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο θάντος του Διευθυντή Αεροπορίς Στρατού του ΓΕΣ, ταξιάρχου Αντώνιου Δάρα, που διέμενε στο Βόλο και η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό αό του Αγ. ικολάου, παρουσία της ς του Στρατού.

Ο 52χρονος άτυχος στρατιωτικός και βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του από τη σύζυγό του, στο σπίτι του και ο θάνατό τους οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αναμένεται να γίνει – νεκρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Η σορός του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, αναμένεται να μεταφερθεί το μεσημέρι με ελικόπτερο στην , στο Στεφανοβίκειο και η νεκρώσιμος ακολουθία έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Βόλου, με πλήρης στρατιωτικές τιμές και παρουσία και του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη.

Με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημερώνει ότι λόγω του πένθους για τον αδόκητο θάνατο του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, Ταξιάρχου Δάρα Αντωνίου, αναστέλλονται επί διήμερο όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων της Αεροπορίας Στρατού.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, λόγω του αιφνιδίου θανάτου του ταξίαρχου Αντώνη Δάρα, ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 01 Ιουνίου επίσκεψη του στο Στρασβούργο (DV Day της άσκησης «European Endeavour»).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση