Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό
Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό

Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό

Η έχει σκοπό την συγκέντρωση, την γνωριμία και την όλων των μαθητών – γονέων όλων των σχολείων του νησιού μέσα από μια ιδιαίτερη αθλοπαιδείας που προάγει το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και συγχρόνως ψυχαγωγεί τους μετέχοντες αλλά και όσους θα την παρακολουθήσουν.

Ημιμαραθώνιος Αλμυρού – Ζερέλια

Ο αγώνας έχει ως σκοπό την προβολή και την ανάδειξη του υγροτοπικού συμπλέγματος των λιμνών Ζερέλια συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η -Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια σε ακόμη τρεις πολύ σημαντικές αθλητικές και πολιτιστικές που θα πραγματοποιηθούνε το Σάββατο και την Κυριακή στο ομό μας, τόσο στην Ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Μαγνησία. Προσπαθούμε και μέσω εκδηλώσεων να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, σε με τους Δήμους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς και αυτή η συνεργασία είναι προς όφελος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του τουρισμού, της τοπικής ς και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση