Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό
Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό

Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό

«Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο» και «Ημιμαραθώνιος Αλμυρού – Ζερέλια», είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το προσεχές Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο Νομό Μαγνησίας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός», η Τοπική Κοινότητα Νέου Κλήματος Σκοπέλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουν τις «Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες», που θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την συγκέντρωση, την γνωριμία και την συνεργασία όλων των μαθητών – γονέων όλων των σχολείων του νησιού μέσα από μια ιδιαίτερη εκδήλωση αθλοπαιδείας που προάγει το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και συγχρόνως ψυχαγωγεί τους μετέχοντες αλλά και όσους θα την παρακολουθήσουν.

Ημιμαραθώνιος Αλμυρού – Ζερέλια

Ο Δήμος Αλμυρού, Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων συνδιοργανώνουν τον Ημιμαραθώνιο Αλμυρού – Ζερέλια – 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού: «Almyros city – Zerelia Trail», που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ζερέλια στους πρόποδες της Όθρυος την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Ο αγώνας έχει ως σκοπό την προβολή και την ανάδειξη του υγροτοπικού συμπλέγματος των λιμνών Ζερέλια συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια σε ακόμη τρεις πολύ σημαντικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούνε το Σάββατο και την Κυριακή στο Νομό μας, τόσο στην Ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Μαγνησία. Προσπαθούμε και μέσω εκδηλώσεων να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, σε συνεργασία με τους Δήμους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς και αυτή η συνεργασία είναι προς όφελος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετά από καυγά πυροβόλησε έξω από καφέ-μπαρ στη Ν.Ιωνία - https://t.co/dwr23yeCig -

  • Άνετη επικράτηση του Γ.Σ.Β. επί του Ολυμπιακού Βόλου στο γυναικείο βόλλεϋ - https://t.co/mVk6A3Pmfz -

  • Τζογαδόροι σε καφέ στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/KAnN29dba7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση