Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό
Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό

Τσουβαλοδρομίες & σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο και Ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό

Η εκδήλωση έχει σκοπό την , την γνωριμί κι την συνεργασία όλων των ών – γονέων όλων των σχολείων του νησιού μέσα από μια ιδιαίτερη εκδήλωση αθλος που προάγει το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και συγχρόνως ψυχαγωγεί τους μετέχοντες αλλά και όσους θα την παρακολουθήσουν.

Ημιμαραθώνιος Αλμυρού – Ζερέλια

Ο έχει ως σκοπό την προβολή και την ανάδειξη του υγροτοπικού συμπλέγματος των λιμνών Ζερέλια συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια σε ακόμη τρεις πολύ σημαντικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούνε το Σάββατο και την Κυριακή στο ομό μας, τόσο στην Ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Μαγνησία. Προσπαθούμε και μέσω εκδηλώσεων να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, σε συνεργασία με τους Δήμους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς και αυτή η συνεργασία είναι προς όφελος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο κομ του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση