Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Tροποποίηση αρχικής απόφασης ανάρτησης του δασικού χάρτη της Π.Ε. Μαγνησίας
Tροποποίηση αρχικής απόφασης ανάρτησης του δασικού χάρτη  της Π.Ε. Μαγνησίας

Tροποποίηση αρχικής απόφασης ανάρτησης του δασικού χάρτη της Π.Ε. Μαγνησίας

 Tροποποιήθηκε η αρχική απόφαση με την οποία αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, εκτός των προ-Καποδιστριακών ΟΤΑ Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου, αποκλειστικά και μόνο ως προς την προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων και την καταληπτική ημερομηνία αυτής, σύμφωνα με ανακοίνωση της  Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας.

Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση Δασών καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, αφού λάβει γνώση του αναρτημένου δασικού χάρτη να υποβάλλει τις τυχόν αντιρρήσεις του, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 105 ημερών, η οποία άρχισε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και λήγει την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες και λήγει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.

Η υπηρεσία τονίζει ότι ι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο την αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε. (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx).

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη, καθώς και για τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων παρέχονται στα παρακάτω Σημεία Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.):

1. ΣΥΑΔΧ Βόλου με έδρα τα γραφεία του Δασαρχείου Βόλου, Ξενοφώντος 1 (3ος όροφος) 383 33 Βόλος, τηλ. 24210 39163 και 24210 26271 email: dasavol@apdthest.
2. ΣΥΑΔΧ Αλμυρού με έδρα τα γραφεία του Δασαρχείου Αλμυρού Βασ. Παύλου 1 (ισόγειο), 371 00 Αλμυρός, τηλ. 24220 21273, email: dasalmy@apdthest.
3. ΣΥΑΔΧ Σκοπέλου, με έδρα τα γραφεία του Δασαρχείου Σκοπέλου, 370 03 Σκόπελος, τηλ. 24240 22202, email: dasaskop@apdthest.

Τα ΣΥΑΔΧ λειτουργούν τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 7.00 ως 15.00 (Βόλου και Αλμυρού) και 8.00 ως 16.00 (Σκοπέλου), καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής των αντιρρήσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/cao28Po9U1 -

  • Κραυγή διαμαρτυρίας αθλητικών συλλόγων για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κολυμβητήριο Βόλου - https://t.co/32zCnybS6Z… -

"Αλιεύοντας" την είδηση