Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τρόφιμα πρόσφερε η “ΑΝΩΣΗ” σε πρόσφυγες και στο Γηροκομείο
Τρόφιμα πρόσφερε  η “ΑΝΩΣΗ” σε πρόσφυγες και στο Γηροκομείο

Τρόφιμα πρόσφερε η “ΑΝΩΣΗ” σε πρόσφυγες και στο Γηροκομείο

Πλαστικά καπάκια και αλουμίνιο συνέλεξαν τα μέλη της “ΑΝΩΣΗΣ” και τα αντάλλαξαν με τα οποία έδωσαν στους πρόσφυγες στην και στο ηροκομείο Βόλου.

Συγκεκριμένα συνέλεξαν 670 κιλά πλαστικών καπακιών και 50 κιλά αλουμινίου, τα οποία έδωσαν για ανακύκλωση και ανταποδοτικά από αυτή τη συλλογή συγκέντρωσαν άμεσης κατανάλωσης, με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια της Αντιφασιστικής Κίνησης για στήριξη των προσφύγων στην .

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου παραδόθηκαν στο θόλο του πανεπιστημίου 144 συσκευασίες  φρυγανιές, 72 συσκευασίες μπισκότα, 48 συσκευασία γάλα εβαπορέ, 100 τεμάχια Κρουασάν, 24 κιλά κονσέρβες νολμαδάκια-γίγαντες και 800 ποτήρια φελιζόλ για ζεστά ροφήματα.

Επίσης στην προηγούμενη διανομή στο πάρκινγκ του πανθεσσαλικού σταδίου, όπου προσήλθαν 1360 Βολιώτες για να προμηθευτούν πάνω  από 45 τόνους ελληνικών προϊόντων απευθείας από παραγωγούς, συγκεντρώσαν και δώρισαν στο ηροκομείο Βόλου συνολικά 300 λίτρα απορρυπαντικών και 68 κιλά χαρτικών (πιο συγκεκριμένα: 15 συσκευασίες υγρό πιάτων, 20 συσκευασίες  μαλακτικό, 15 συσκευασίες χλωρίνη, 5 συσκευασίες σκόνη πλυντηρίου, 5 συσκευασίες υγρό πλυντηρίου, 10 συσκευασίες υγρό γενικής χρήσης, 10 συσκευασίες χαρτί ς, 10 συσκ ευασίες χαρτί κουζίνας, 10 συσκευασίες χαρτοπετσέτες).

Τα μέλη της “ΑΝΩΣΗΣ” ευχαριστούν όλους τους πολίτες της που στηρίζουν την προσπάθειά τους και ιδιαιτέρως τους μαθητές της Δ2 τάξης του 11ου Δημοτικού υ Βόλου, που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών στη διανομή της 3ης Οκτωβρίου.

Η επόμενη δράση προγραμματίζεται για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση