Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τρόφιμα πρόσφερε η “ΑΝΩΣΗ” σε πρόσφυγες και στο Γηροκομείο
Τρόφιμα πρόσφερε  η “ΑΝΩΣΗ” σε πρόσφυγες και στο Γηροκομείο

Τρόφιμα πρόσφερε η “ΑΝΩΣΗ” σε πρόσφυγες και στο Γηροκομείο

Πλαστικά καπάκια και αλουμίνιο συνέλεξαν τα μέλη της “ΑΝΩΣΗΣ” και τα αντάλλαξαν με τρόφιμα τα οποία έδωσαν στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και στο Βόλου.

Συγκεκριμένα συνέλεξαν 670 κιλά πλαστικών καπακιών και 50 κιλά αλουμινίου, τα οποία έδωσαν για ανακύκλωση και ανταποδοτικά από αυτή τη συλλογή συγκέντρωσαν τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης, με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας για στήριξη των προσφύγων στην Ειδομένη.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου παραδόθηκαν στο θόλο του πανεπιστημίου 144 συσκευασίες  φρυγανιές, 72 συσκευασίες μπισκότα, 48 συσκευασία γάλα εβαπορέ, 100 τεμάχια Κρουασάν, 24 κιλά κονσέρβες νολμαδάκια-γίγαντες και 800 ποτήρια φελιζόλ για ζεστά ροφήματα.

Επίσης στην προηγούμενη στο πάρκινγκ του πανθεσσαλικού σταδίου, όπου προσήλθαν 1360 Βολιώτες για να προμηθευτούν πάνω  από 45 τόνους ελληνικών προϊόντων απευθείας από παραγωγούς, συγκεντρώσαν και δώρισαν στο Γηροκομείο συνολικά 300 λίτρα απορρυπαντικών και 68 κιλά χαρτικών (πιο συγκεκριμένα: 15 συσκευασίες υγρό πιάτων, 20 συσκευασίες  μαλακτικό, 15 συσκευασίες χλωρίνη, 5 συσκευασίες σκόνη πλυντηρίου, 5 συσκευασίες υγρό πλυντηρίου, 10 συσκευασίες υγρό γενικής χρήσης, 10 συσκευασίες χαρτί υγείας, 10 συσκ ευασίες χαρτί κουζίνας, 10 συσκευασίες χαρτοπετσέτες).

Τα μέλη της “ΑΝΩΣΗΣ” ευχαριστούν όλους τους πολίτες της Μαγνησίας που στηρίζουν την προσπάθειά τους και ιδιαιτέρως τους μαθητές της Δ2 τάξης του 11ου Δημοτικού σχολείου Βόλου, που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών στη διανομή της 3ης Οκτωβρίου.

Η επόμενη δράση προγραμματίζεται για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση