Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τρίτη συνεδριάζει η Ε.Π.Ζ. και Τετάρτη η Ο.Ε. του Δήμου Βόλου
Τρίτη συνεδριάζει η Ε.Π.Ζ. και Τετάρτη η Ο.Ε. του Δήμου Βόλου

Τρίτη συνεδριάζει η Ε.Π.Ζ. και Τετάρτη η Ο.Ε. του Δήμου Βόλου

Με 17 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαΐου στις 13.30, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) του Δήμου Βόλου.

Στην ΕΠΖ θα συζητηθούν-μεταξύ άλλων- τρεις χορηγήσεις άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, μια αφαίρεση και πέντε ανακλήσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Επίσης, η Επιτροπή θα εκφράσει γνώμη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Διευθέτηση του ρέματος Παιδόπολης Αγριάς».

Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 13.30 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή (ΟΕ) και θα λάβει απόφαση για έγκριση επέκτασης των δικτύων φωτισμού, στο πλαίσιο του έργου «Επεκτάσεις δικτύων (ΔΕΗ)» και θα καταρτίσει τους όρους και σύνταξη διακήρυξης του έργου ¨Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων έτους 2015, προϋπολογισμού 100.000 €.

Επίσης , θα εγκρίνει τη μελέτη, την κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης για την εκτέλεση εργασιών επιθεώρησης, συντήρησης ρύθμισης, μέτρησης, ανάλυσης των καυσαερίων και επισκευής καυστήρων για τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια, μέσω πρόχειρου διαγωνισμού, προϋπολογισμού 18.892,80 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμου για πλαστογραφία πιστοποιητικών και κλοπή - https://t.co/IjJ5luMnkD -

  • καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές Μαγνησίας και Β. Σποράδων - https://t.co/YOCZovtLEC -

  • Στην Αλόννησο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος - https://t.co/gmeHwsuLhI -

"Αλιεύοντας" την είδηση