Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τρίτη συνεδριάζει η Ε.Π.Ζ. και Τετάρτη η Ο.Ε. του Δήμου Βόλου
Τρίτη συνεδριάζει η Ε.Π.Ζ. και Τετάρτη η Ο.Ε. του Δήμου Βόλου

Τρίτη συνεδριάζει η Ε.Π.Ζ. και Τετάρτη η Ο.Ε. του Δήμου Βόλου

Με 17 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαΐου στις 13.30, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΖ) του Δήμου Βόλου.

Στην ΕΠΖ θα συζητηθούν-μεταξύ άλλων- τρεις χορηγήσεις άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, μια αφαίρεση και πέντε ανακλήσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Επίσης, η Επιτροπή θα εκφράσει γνώμη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Διευθέτηση του ρέματος Παιδόπολης Αγριάς».

Τετάρτη η Επιτροπή

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 13.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή (ΟΕ) και θα λάβει για έγκριση επέκτασης των δικτύων φωτισμού, στο πλαίσιο του έργου «Επεκτάσεις δικτύων (ΔΕΗ)» και θα καταρτίσει τους όρους και σύνταξη διακήρυξης του έργου ¨ Η/Μ εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων έτους 2015, προϋπολογισμού 100.000 €.

Επίσης , θα εγκρίνει τη μελέτη, την κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης για την εκτέλεση εργασιών επιθεώρησης, συντήρησης ρύθμισης, μέτρησης, ανάλυσης των καυσαερίων και επισκευής καυστήρων για τα και τα δημόσια κτίρια, μέσω πρόχειρου διαγωνισμού, προϋπολογισμού 18.892,80 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση