Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους
Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους

Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους

Την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και την από κοινού διοργάνωση ημερίδας με θέμα το δημογραφικό, ζήτησαν την Παρασκευή 18-03-2016 η πρόεδρος Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Μαγνησίας «Η Αργώ» Καλλιόπη Αλπάκη (γραμματέας), Βάσω Γεωργοπούλου (ταμίας) και Βασίλης Ευσταθόπουλος (μέλος) κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η κα. Κολυνδρίνη ανταποκρίθηκε θετικά στον Σύλλογο για την πρόταση συνδιοργάνωσης τονίζοντας παράλληλα ότι το δημογραφικό είναι ένα μείζον θέμα για τη χώρα και θα πρέπει να αναδειχθεί μέσα από πολλούς και ποικίλους τρόπους. Υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στηρίζουν τους τριτέκνους και τους Συλλόγους τους και προσπαθούν μέσω προγραμμάτων και προώθηση των αιτημάτων τους να επιλύσουν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανά τη Θεσσαλία.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας ανέφερε ότι «η χώρα μας αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα υπογεννητικότητας και πρέπει το ελληνικό κράτος και η Πολιτεία να στηρίξουν την οικογένεια. Προς αυτή την κατεύθυνση και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έχουμε αγαστή σχέση και μια πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον Σύλλογο Πολυτέκνων, όσο και με τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων προσπαθώντας από την πλευρά μας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να προωθήσουμε αιτήματα που τους απασχολούν και γενικότερα να τους στηρίξουμε, κάτι που η επίσημη Πολιτεία πρέπει να κάνει έμπρακτα. Στηρίζουμε αυτή λοιπόν την προσπάθεια και συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές στην ημερίδα που θα γίνει στην πόλη μας για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα όπως είναι αυτό του δημογραφικού προβλήματος».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση