Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους
Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους

Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους

Την στήριξη της Περιφερεικής Ενότητς και Σποράδων και την από κοινού διοργάνωση ημερίδας με θέμα το δημογραφικό, ζήτησαν την Παρασκευή 18-03-2016 η πρόεδρος Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Νομού «Η Αργώ» Καλλιόπη Αλπάκη (γραμματέας), Βάσω Γεωργοπούλου (ταμίας) και Βασίλης Ευσταθόπουλος (μέλος) κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα .

Η κα. ανταποκρίθηκε θετικά στον Σύλλογο για την πρόταση συνδιοργάνωσης τονίζοντας παράλληλα ότι το δημογραφικό είναι ένα μείζον θέμα για τη χώρα και θα πρέπει να αναδειχθεί μέσα από πολλούς και ποικίλους τρόπους. Υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στηρίζουν τους τριτέκνους και τους Συλλόγους τους και προσπαθούν μέσω προγραμμάτων και προώθηση των αιτημάτων τους να επιλύσουν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι ανά τη Θεσσαλία.

Σε δηλώσεις της η ς ανέφερε ότι «η χώρα μας αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα υπογεννητικότητας και πρέπει το ελληνικό κράτος και η Πολιτεία να στηρίξουν την οικογένεια. Προς αυτή την κατεύθυνση και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων έχουμε αγαστή σχέση και μια πολύ καλή συν τόσο με τον Σύλλογο Πολυτέκνων, όσο και με τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων προσπαθώντας από την πλευρά μας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να προωθήσουμε αιτήματα που τους απασχολούν και γενικότερα να τους στηρίξουμε, κάτι που η επίσημη Πολιτεία πρέπει να κάνει έμπρακτα. Στηρίζουμε αυτή λοιπόν την προσπάθεια και συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές στην ημερίδα που θα γίνει στην πόλη μας για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα όπως είναι αυτό του δημογραφικού προβλήματος».

"Αλιεύοντας" την είδηση