Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους
Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους

Ημερίδα για το δημογραφικό από Περιφερειακή Ενότητα και τρίτεκνους

Την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων και την από κοινού διοργάνωση ημερίδας με θέμα το δημογραφικό, ζήτησαν την Παρασκευή 18-03-2016 η πρόεδρος Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Νομού «Η » Καλλιόπη Αλπάκη (γραμματέας), Βάσω Γεωργοπούλου (ταμίας) και Βασίλης Ευσταθόπουλος (μέλος) κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με την αεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η κα. Κολυνδρίνη ανταποκρίθηκε θετικά στον Σύλλογο για την πρόταση συνδιοργάνωσης τονίζοντας παράλληλα ότι το δημογραφικό είναι ένα μείζον θέμα για τη χώρα και θα πρέπει να αναδειχθεί μέσα από πολλούς και ποικίλους τρόπους. Υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης στηρίζουν τους τριτέκνους και τους Συλλόγους τους και προσπαθούν μέσω προγραμμάτων και προώθηση των αιτημάτων τους να επιλύσουν βασικά προτα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι ανά τη Θεσσαλία.

Σε δηλώσεις της η αεριφερειάρχης Μαγνησίας ανέφερε ότι «η χώρα μας αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα υπογεννητικότητας και πρέπει το ελληνικό κράτος και η Πολιτεία να στηρίξουν την οικογένεια. Προς αυτή την κατεύθυνση και ο και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έχουμε αγαστή σχέση και μια πολύ καλή συν τόσο με τον Σύλλογο Πολυτέκνων, όσο και με τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων προσπαθώντας από την πλευρά μας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να προωθήσουμε αιτήματα που τους απασχολούν και γενικότερα να τους στηρίξουμε, κάτι που η επίσημη Πολιτεία πρέπει να κάνει έμπρακτα. Στηρίζουμε αυτή λοιπόν την προσπάθεια και συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές στην ημερίδα που θα γίνει στην πόλη μας για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα όπως είναι αυτό του δημογραφικού προτος».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση