Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τριήμερος ο κύκλος εκδηλώσεων για την «Ψαράδικη Βραδιά» στην Αγριά
Τριήμερος ο κύκλος εκδηλώσεων για την «Ψαράδικη Βραδιά» στην Αγριά

Τριήμερος ο κύκλος εκδηλώσεων για την «Ψαράδικη Βραδιά» στην Αγριά

Η Στέλλα Κονιτοπούλου στην κεντρική εκδήλωση του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2016

Η κορυφαία για τη δημοτική ενότητα της Αγριάς εκδήλωση, αυτή της Ψαραδικής Βραδιάς, που εκπροσωπεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής, θα διεξαχθεί εντός του τριημέρου από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 έως και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016.

Ο τριήμερος εορτασμός περιλαμβάνει:

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016: Θεατράκι παραλίας Αγριάς – Rock με μελωδίες του David Bowie και άλλων δημοφιλών καλλιτεχνών από τους μουσικούς : Παναγιώτη Μπερλή (φωνή και πλήκτρα), Άγγελο Τσιριγωτάκη (κρουστά), Δημήτρη Δεμίρη (ηλεκτρική κιθάρα) και Βαγγέλη Χάνο (μπάσο). Η συγκεκριμένη παρουσιάστηκε στις αρχές Μαίου στο θέατρο του Αναύρου και έλαβε θερμότατες κριτικές από το κοινό.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο θεατράκι του – συνάντηση σχημάτων παραδοσιακών χορών που θα ξεκινήσουν με πατινάδες από την του Αγίου Γεωργίου και θα κατευθυνθούν μουσικά στο χώρο της εκδήλωσης. Τις ιδιαίτερες χορευτικές τους ικανότητες θα παρουσιάσουν : ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου με θρακιώτικους χορούς και τη Λίλιαν Τσιπτσέ, ο Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι» θα παρουσιάσει μπάλλο, χασάπικο και απτάλικο χορό με τη Βιργινία Χρήστου, η Κρητική Αδελφότητα Νομού Μαγνησίας «Το Αρκάδι» θα παρουσιάσει σούστα, μαλεβιζιώτη, συρτό και πεντοζάλη με δάσκαλο το Γιώργο Χρήστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου θα χορέψει θεσσαλικούς χορούς με δάσκαλο τον Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και ο Πολίτιστικός Σύλλογος η Νέα χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας με τον ίδιο χοροδιδάσκαλο.

Την παρέλαση των χορευτών κατά μήκος της παραλίας θα συνοδεύσει μουσικά ορχήστρα με επικεφαλής τον Θανάση Δραγάνη και η ίδια ορχήστρα με το πέρας των χορευτικών θα αποδώσει παραδοσιακές μελωδίες για να χορέψουν με τους συλλόγους και οι θεατές της εκδήλωσης.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016: Κεντρική εκδήλωση Ψαράδικης Βραδιάς με παραδοσιακό γλέντι και προσκεκλημένη την Στέλλα Κονιτοπούλου με την ορχήστρα της, στην παραλία της Αγριάς. Πλούσιο μπουφές θα στηθεί στο χώρο της εκδήλωσης με την παραδοσιακή κακαβιά, ψαρομεζέδες, κρεατομεζέδες, αναψυκτικά και ποτά που θα προσφέρονται όπως πάντα σε εξαιρετικά χαμηλές .

Για τη συγκεκριμένη βραδιά συνεργάζονται πλήθος φορέων της περιοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι παραδοσιακές που κατακλύσουν τον αγριώτικο ουρανό από το Σύλλογο των Ψαράδων της περιοχής. Οι νησιώτικες μελωδίες της Στέλλας Κονιτοπούλου θα διασκεδάσουν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς δίνουν την ευκαιρία στο κοινό της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής του Βόλου για τριήμερη ψυχαγωγία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει ο θεατής των εκδηλώσεων το παραμικρό αντίτιμο εισιτηρίου και παράλληλα οι θεατές που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα ποτά και εδέσματα της κεντρικής βραδιάς, θα τα παραλάβουν σε συμβολικές .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση