Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τραπεζικές επιταγές σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ
Τραπεζικές επιταγές σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ

Τραπεζικές επιταγές σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ

Στo πλίσιο των κοινωνικών δράσεων κι εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων, η αντιπεριφερειάρχης και ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Γιώργος Κίτσιος παρέδωσαν σήμερα τραπεζικές επιταγές ποσού 250,00 στους εκπροσώπους Ιδρυμάτων της περιοχής.

Ειδικότερα, το ποσό ενίσχυσης δόθηκε στο Ορφανοτροφείο , το Γηροκομείο , το Σουρλίγκειο , το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και στην Κιβωτό του Κόσμου, τα οποία θα διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες λειτουργίας τους.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Τις ημέρες ς και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και με τη σημερινή μας ενέργεια στέλνουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης, στήριξης και αλληλεγγύης στους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.»

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ σημείωσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια το Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ προσπαθεί με κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις να στηρίζει το έργο των φορέων της περιοχής μας. Με τη σημερινή μας πράξη ενισχύουμε το έργο των Ιδρυμάτων και ευχόμαστε η πράξη μας να βρει άξιους μιμητές στη δύσκολη κοινωνικά περίοδο που βιώνουμε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση