Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τραπεζικές επιταγές σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ
Τραπεζικές επιταγές σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ

Τραπεζικές επιταγές σε ιδρύματα από την ΠΕΜΣ

Στo πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο πρόεδρος της Γιώργος Κίτσιος παρέδωσαν σήμερα τραπεζικές επιταγές ποσού 250,00 ευρώ στους εκπροσώπους Ιδρυμάτων της περιοχής.

Ειδικότερα, το ποσό ενίσχυσης δόθηκε στο Ορφανοτροφείο Βόλου, το Γηροκομείο Βόλου, το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και στην Κιβωτό του Κόσμου, τα οποία θα διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες λειτουργίας τους.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας δήλωσε σχετικά: «Τις ημέρες αγάπης και χαράς των Χριστουγέννων δεν πρέπει να λησμονούμε τα Ιδρύματα, τους συμπολίτες που φιλοξενούνται σε αυτά και το προσωπικό τους. Το έργο που επιτελούν είναι συγκινητικό και αξιοθαύμαστο και με τη σημερινή μας ενέργεια στέλνουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης, στήριξης και αλληλεγγύης στους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.»

Ο πρόεδρος της σημείωσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια το Δ.Σ. της προσπαθεί με κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις να στηρίζει το έργο των φορέων της περιοχής μας. Με τη σημερινή μας πράξη ενισχύουμε το έργο των Ιδρυμάτων και ευχόμαστε η πράξη μας να βρει άξιους μιμητές στη δύσκολη κοινωνικά περίοδο που βιώνουμε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

"Αλιεύοντας" την είδηση