Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τοποθετεί και αντικαθιστά στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Μ.Σ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τοποθετεί και αντικαθιστά στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Μ.Σ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τοποθετεί και αντικαθιστά στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Μ.Σ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

 

Εργσίες τοποθέτησης κι αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας  στο εθνικό και της  Περιφερειακής Ενότητας ς και Βορείων Σποράδων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεση πίστωσης ύψους 500.000 ευρώ που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση – αντικατάσταση – τοποθέτηση νέων Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων». Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της .

«Δεν σταματάμε να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους ασφαλείς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συν με την αεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες  ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Προχωράμε ένα έργο ουσίας για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

Τί περιλαμβάνει το έργο

Αντικείμενο του έργου είναι η υλο εργασιών τακτικής ς στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για την αντιμετώπιση φθορών σε υφιστάμενα Συστήματα και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με την τοποθέτηση νέων όπου απαιτείται.

Τα Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων θα τοποθετηθούν τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν οι εξής εργασίες:

⦁          Τοποθέτηση νέων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας

⦁          Επισκευή υφιστάμενων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας

⦁          Αποξήλωση και αντικατάσταση υφιστάμενων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση