Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τοποθετεί και αντικαθιστά στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Μ.Σ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τοποθετεί και αντικαθιστά στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Μ.Σ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τοποθετεί και αντικαθιστά στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Μ.Σ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

 

τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας  στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της  Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων δρομολογεί η Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση πίστωσης ύψους 500.000 που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου « – αντικατάσταση – τοποθέτηση νέων Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων στο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων». Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Δεν σταματάμε να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους ασφαλείς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες  ενισχύουμε την οδική στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Προχωράμε ένα έργο ουσίας για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

Τί περιλαμβάνει το έργο

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση εργασιών τακτικής συντήρησης στο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για την αντιμετώπιση φθορών σε υφιστάμενα Συστήματα και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με την τοποθέτηση νέων όπου απαιτείται.

Τα Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων θα τοποθετηθούν τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν οι εξής :

⦁          Τοποθέτηση νέων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας

⦁          Επισκευή υφιστάμενων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας

⦁          Αποξήλωση και αντικατάσταση υφιστάμενων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση