Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε η βουλευτής Ζέττα Μ. Μακρή
Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε η βουλευτής Ζέττα Μ. Μακρή

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε η βουλευτής Ζέττα Μ. Μακρή

 Προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκο Μητσοτάκη είχε, σήμερα το πρωί της Τρίτης, 19 Νοεμβρίου 2019, η Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, η οποία-να σημειωθεί είναι η πρώτη από τη Θεσσαλία που συναντάται κατ’ ιδίαν με τον πρωθυπουργό.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό και με άνεση χρόνου, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα γενικού και τοπικού ενδιαφέροντος.

Η κ. Μακρή συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τα ανοιχτά τοπικά ζητήματα, για τα περισσότερα εκ των οποίων ο κ. Μητσοτάκης ήταν ήδη ενήμερος, καθώς έχει καθημερινή πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στην ελληνική περιφέρεια.

Ακόμη, από τη συζήτηση δεν έλειψαν και τα θέματα επικαιρότητας, αφού η κ. Μακρή, η οποία, ως υφυπουργός Υγείας, ενεργοποίησε τον αντικαπνιστικό νόμο, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις που είχαν προκύψει τότε, ενώ κατέληξαν ότι τα είναι στη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να εφαρμοσθούν.

Τέλος, η κ. Μακρή επεσήμανε στον πρωθυπουργό ότι η συνεργασία μεταξύ βουλευτών και υπουργών είναι άψογη και γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα, αφού οι πόρτες των υπουργικών γραφείων είναι ανοιχτές και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται άμεσες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση