Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tον προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η 111 Π.Μ.
Tον προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελο  Μιχαήλ τιμά η 111 Π.Μ.

Tον προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η 111 Π.Μ.

Επισκέψιμη από το κοινό από 5 ως 8 Νοεμβρίου η 111 Π.Μ. με αεροπορική επίδειξη

Το κοινό θα δέχεται από την Πέμπτη 5 μέχρι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου , η 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει αεροπορική επίδειξη το μεσημέρι της Κυριακής 8 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, για το τετραήμερο εορτασμών θα γίνουν μετασταθμεύσεις αεροσκαφών για εμπλουτισμό των στατικών εκθέσεων των Μονάδων, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις και εκδηλώσεις αερολεσχών σε αεροπορικές βάσεις.

Η 111 Πτέρυγα Μάχης, όπως και οι αεροπορικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό την Πέμπτη 5, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, από 09:00 έως 17:00 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από 13:00 έως 17:00.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, έχουν προγραμματιστεί αεροπορικές επιδείξεις ανά την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το ΓΕΑ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 13:30, στην 111 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου θα γίνει αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σημειώνει ότι οι επιδείξεις κατά περίπτωση, ενδέχεται να αλλάξουν ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθούν λόγω καιρικών συνθηκών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση