Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tον προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η 111 Π.Μ.
Tον προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελο  Μιχαήλ τιμά η 111 Π.Μ.

Tον προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η 111 Π.Μ.

Επισκέψιμη από το κοινό από 5 ως 8 οεμβρίου η 111 Π.Μ. με

Το κοινό θα δέχεται από την Πέμπτη 5 μέχρι την Κυριακή 8 οεμβρίου , η Ν. Αγχιάλου, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει το μεσημέρι της Κυριακής 8 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το ενικό Επιτελείο Αεροπορίας, για το τετραήμερο εορτασμών θα γίνουν μετασταθμεύσεις αεροσκαφών για εμπλουτισμό των στατικών εκθέσεων των Μονάδων, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις και αερολεσχών σε αεροπορικές βάσεις.

Η , όπως και οι αεροπορικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό την Πέμπτη 5, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, από 09:00 έως 17:00 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από 13:00 έως 17:00.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, έχουν προγραμματιστεί αεροπορικές επιδείξεις ανά την .

Όπως αναφέρει το ΕΑ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 13:30, στην 111 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου θα γίνει αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σημειώνει ότι οι επιδείξεις κατά περίπτωση, ενδέχεται να αλλάξουν ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθούν λόγω καιρικών συνθηκών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση